Howard Rubin och George Soros .

George Soros högra hand anklagas för brutala övergrepp mot kvinnor i "sexgrotta"

Publicerad 3 augusti 2021 kl 06.49

Utrikes. Wall Street-bankiren Howard Rubin är känd som George Soros högra hand. Nu anklagas han för att ha begått BSDM-övergrepp mot en rad unga kvinnor – något som ska ha skett i en hemlig "fängelsehåla" i den 66-åringens våning på Manhattan.
– Jag ska våldta dig som jag våldtar min dotter, uppges bankiren ha förklarat för en av kvinnorna, enligt Daily Mail.

Gilla artikeln på Facebook

Sammanlagt sex kvinnor stämmer Howard Rubin, känd för att ha varit penningförvaltare åt vänstermiljardären George Soros.

De anklagar 66-åringen för att ha begått övergrepp mot dem i under sadomasochistiska sexpass i en specialkonstruerad "fängelsehåla" i hans våning på Manhattan i New York.

Howard Rubin uppges ha betalat blonda, vackra unga kvinnor upp till 5.000 dollar för att ha BDSM-sex med honom i sexgrottan.

Enligt kvinnorna har den 66-årige bankiren i samband med sexhandlingarna brutit mot avtalen, ignorerat deras "stoppord" och fysiskt skadat dem.

De sex kvinnorna kräver Rubin på 18 miljoner dollar i en civilrättslig process.

En av kvinnorna ska enligt New York Post ha blivit så illa misshandlad att hennes plastikkirurg vägrade att operera henne efter att hennes högra bröstimplantat hamnat snett.

En annan kvinna uppger att Rubin hade sex med henne mot hennes vilja. Han ska ha bundit henne och sagt: "Jag ska våldta dig som jag våldtar min dotter."

Amy Nicole Moore och Emma Hopper är två av kvinnorna som stämmer Rubin.

Playboy-modellen Mia Raquel Lytell anklagar Rubin för att ha slagit henne i bakhuvudet. Hon uppges att hon pendlade mellan medvetslöshet och medvetande "utan att veta om Rubin penetrerade henne med ett föremål eller om det var Rubin själv som gjorde det".

De ursprungliga anklagelserna framfördes av Mia Lytell, Amy Moore och Stephanie Caldwell redan år 2017, och sedan dess har alltså fler kvinnor trätt fram.

Förra månaden ansökte Rubins fru Mary Henry, som han varit gift med i 36 år och har tre barn tillsammans med, om skilsmässa.

Howard Rubin, som äger bostäder i Hamptons och på Upper East Side i New York, är välkänd på Wall Street och tjänade miljonbelopp åt George Soros. Han har också uppmärksammats för att år 1987 ha anklagats för att ha orsakat 377 miljoner dollar i förluster för finansjätten Merrill Lynch.


Hade afghansex på HVB-hemmet. Den 45-åriga politikern var nämndeman för S i samma tingsrätt som dömer henne.0 Plus

Befolkningsbytet

Ekonominyheter

Rekordmånga vill ha skuldsanering

Stora antalet skuldsatta unga oroar.. "Vi lever i ett samhälle som är uppbyggt kring lån och skulder."0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.