Precis som nazisterna, enligt Jan Guillou.

" />

Precis som nazisterna, enligt Jan Guillou.

" />

Precis som nazisterna, enligt Jan Guillou.

" />

Guillou: Nät­hatarna "sverige­demokrater som får för lite fitta"

Publicerad 11 februari 2013 kl 01.14

Media.I sin senaste krönika jämför Jan Guillou sverigedemokrater med nazister. Alla näthatare är avundssjuka sverigedemokrater – "arbetslösa förlorare" som "får för lite fitta", slår han fast.

Gilla artikeln på Facebook

Den socialistiska ikonen Guillou är i sin senaste krönika inte nådig i sin attack mot den manliga svenska underklassen, som han menar drivs av "klasshat".

Apropå den senaste tidens debatt om det så kallade näthatet skriver han att han ser det som en "förolämpning att inte hotas med ond bråd död, gruppvåldtäkt och straffknullning av sverigedemokraterna".

Guillou passar på att slå fast att "alla sådana näthatare är sverigedemokrater" och att det hela är organiserat av partiet. Tillvägagångssättet är precis detsamma som när nazisterna på 30-talet ordnade bokbål och skickade "SA-busar" för att döda sina meningsmotståndare, hävdar han.

"Partiets ledning tvår sina händer medan 'fotsoldaterna' på SD:s inofficiella nätsajter, Avpixlat och dylika, fungerar som nazisternas SA-busar. På den tiden gatuvåld för att tysta motståndare, i dag nätvåld."

Sverigedemokraterna han beskriver är "mycket svaga och ynkliga män" – socialt och sexuellt underlägsna.

"Näthatande sverigedemokrater får för lite fitta. För att uttrycka saken på deras eget språk", skriver Jan Guillou.

Men det kan också bero på att männen känner sig underlägsna på grund av sin låga samhällställning och drivs av "klasshat", konstaterar mångmiljonären och socialisten Guillou, som under hela sin karriär påstått sig kämpa för de lägre klasserna, föraktfullt.

"Beror nätbusarnas kvinnohat i första hand på egna sexuella tillkortakommanden? Eller snarare socialt underläge? I vad mån handlar det om klasshat där arbetslösa förlorare ger sig på självförsörjande medelklasskvinnor i medierna?" frågar han.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Gängen markerar sina revir. För att förstå varför måste vi lämna det liberala sättet att tänka, skriver Joakim Andersen.0 Plus

Tusentals protesterade på Facebook. Men utpekade mannen får jobba kvar inom staten – trots bildbevis.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Löfven: "Trumps tid är nu äntligen över"

Hyllar Biden och fördömer föregångaren. Trump spred "hat och hot", enligt svenske statsministern.0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Lyssna på klipp. Här slingrar sig Swedbank om orsakerna till att man stängt kontot.0 

Nya storstudiens slutsats om symtomen. "Då kan man utesluta andra orsaker än covid – med över 80 procents säkerhet."0 Plus

Mer från Media

Vetenskap

Förbluffande upptäckten: Mytomspunna rymdsignalen kan ha kommit härifrån. Platsen för största rymdgåtan kan ha hittats.0 Plus

Kultur

Phil Spector död i corona. Demonproducenten och mördaren har avlidit.0 

Breaking Bad-stjärnan kritisk till "cancel culture". Samhället har blivit hårdare och mindre tolerant, enligt Bryant Cranston.0