Valfusket i USA

Här klipper Fox News bort Trumps pressekreterare

Publicerad 9 november 2020 kl 23.38

Media. Fox News valde att bryta en direktsändning med Vita husets pressekreterare Kayleigh McEnany när hon pratade om valfusket i presidentvalet.

Gilla artikeln på Facebook

Donald Trumps valkampanj höll före midnatt svensk tid en presskonferens. Under mötet sammanfattade Vita husets pressekreterare Kayleigh McEnany situationen gällande valfusket i presidentvalet och hur presidenten kommer att gå vidare med att utreda oegentligheterna.

Fox News sände live från pressträffen – men valde att avbryta sändningen när McEnany anklagade demokraterna för "välkomna" valfusk.

– Hon anklagar den andra sidan för att välkomna valfusk och illegal röstning. Om hon inte har fler detaljer för att backa upp det påståendet kan jag inte fortsätta visa er det här med god min, sade Fox programledare Neil Cavuto.

Fox News och ägarfamiljen Murdoch har i samband med valet anklagats för att överge sina kärntittare genom att angripa Donald Trump. Enligt kritiker börjar kanalen bli precis som sina vänsterliberala konkurrenter. Samtidigt har andra nyhetskanaler på högerkanten, som Newsmax, fått ett ökat antal tittare.

Så sent som i lördags rapporterade Fox New själva kritiskt om att deras konkurrenter, som NBC, MSNBC och ABC, hade avbrutit sina sändningar från en presskonferens med Donald Trump om valfusket.


Stor guide: Bli helt ospårbar online. Uttryck dig fritt och riskfritt på nätet – vi lär dig använda enkla tekniken som inte ens NSA rår på.552 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Positiva trenden från i våras bruten. Dyster prognos för stora branscher om trenden håller i sig0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Bogvisiret var en bluff. Widar Nord om varför Estoniabilderna är århundradets avslöjande.0 

Vetenskap

Här når guldpriset botten: "Sista chansen att köpa är nu". Experten om orsakerna till att priset väntas sticka iväg.0 Plus

Konstgjort ben läker skelettskador. Forskarnas nya metod.0 

Kultur