Abbe Blattelito
Har du information om händelsen? Kontakta polisen på 11414.

Influencern Abbe Blattelito kan ha kidnappats

Publicerad 13 februari 2021 kl 16.41

Utrikes. Invandrarprofilen och influencern Abbe "Blattelito" Alsaadi, som frikändes för mord på sin ex-flickvän Annie Andersson, kan vara kidnappad, rapporterar Expressen.

Gilla artikeln på Facebook

Någon anmälan om människorov finns inte hos polisen. Men invandrar­profilens konton i sociala medier, som han vanligtvis använder regelbundet, har varit mystiskt inaktiva sedan natten till lördagen.

Blattelito dömdes i tingsrätten för mord på sin tidigare flickvän men friades i hovrätten, där han dock dömdes till fängelse i 3 år och sex månader för att bland annat ha torterat andra tidigare flickvänner.

Men nu ser det ut som att det är Blattelito själv som utsatts för tortyr. I vad som framstår som en kidnappningssituation syns han nu på bilder som nu sprids på stora sociala medier-konton.

Bilderna visar hur en annan person med svarta handskar håller ett stadigt grepp runt Blattelitos blodiga huvud. På bilderna syns även ett kraftigt bilbatteri med startkablar, en utrustning som kan användas för tortyr med elchocker.

Efter att ha avtjänat det korta straff som han dömdes till i hovrätten har Blattelito, som kommer från Irak, skrutit om att han har för avsikt att fortsätta med sin kriminella livsstil som tidigare.

Han har också jämfört tiden i svenskt fängelse med "att sitta på hotell – värsta lyxet".

Vid 19-tiden släppte en sluddrande men omplåstrad Abbe Blattelito en video på Youtube där han sade att han lever, att han fått tramadol och att han beklagar att alla som hoppas han är död nu blir besvikna.


Invandrarvåldtäkter ska skapa "mångfärgad framtid", hoppas läkare. Uppmanar "svarta, judar, handikappade och frimurare" att "kasta sig över högerfittorna".0 Plus

Forskarna: Så stor är egentligen intelligensklyftan. Närmare 10.000 deltagare detaljstuderades och fick både gener och IQ testade.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.