Abbe Blattelito
Blattelito visar upp sina skador på Instagram.

Blattelito gripen för mordförsök i Marbella: "Blev påhoppad av några svenskar"

Publicerad 1 augusti 2021 kl 20.53

Utrikes. Invandrarprofilen och influencern Abbe "Blattelito" Alsaadi, 26, har suttit gripen för mordförsök i Spanien. Detta efter ett blodigt knivslagsmål i en lyxvilla i Marbella för en vecka sedan.
"Blev påhoppad av några svenskar,⁣⁣ knivhuggen och sedan tagen av polisen för dom gola ner mig", skriver Blattelito efter händelsen.

Gilla artikeln på Facebook

Händelsen inträffade i samband med en illegal fest i en lyxvilla i området Nagüeles i Marbella på småtimmarna den 25 juli, enligt Sydkusten.

Abbe Blattelito hamnade i knivslagsmål med en man i 30-årsåldern som fick föras till sjukus med livshotande skador. Mannen attackerades med en sönderslagen flaska i ljumsken, ryggen, halsen och huvudet, skriver Sydkusten. Hans tillstånd stabiliserades dock.

Även Blattelito fick uppsöka sjukhus och sys i ena armen. Han greps först misstänkt för mordförsök, enligt Sur. Även det svenska offret misstänks för brott.

På Instagram uppgav dock Blattelito för några dagar sedan att han blivit släppt.

"Blev påhoppad av några svenskar,⁣⁣ knivhuggen och sedan tagen av polisen för dom gola ner mig och satt anhållen i 3 dagar misstänkt för mordförsök och nu blev jag släppt", skriver han.

26-åringen har också lagt upp filmklipp som visar skadorna han fått på armen.

Abbe Blattelito är framför allt känd för att ha frikänts för mordet på sin sin ex-flickvän Annie Andersson. Blattelito dömdes i tingsrätten för mordet men friades i hovrätten, där han dock dömdes till fängelse i 3 år och sex månader för att bland annat ha torterat andra tidigare flickvänner.

Efter att ha avtjänat det korta straff som han dömdes till i hovrätten har Blattelito, som kommer från Irak, skrutit om att han har för avsikt att fortsätta med sin kriminella livsstil som tidigare.

Han har också jämfört tiden i svenskt fängelse med "att sitta på hotell – värsta lyxet".

I februari fick Blattelito återigen uppmärksamhet efter att ha påstått sig ha blivit kidnappad och torterad. Händelsen visade sig dock vara iscensatt och åklagare inledde en utredning om falskt larm.


Hade afghansex på HVB-hemmet. Den 45-åriga politikern var nämndeman för S i samma tingsrätt som dömer henne.0 Plus

Befolkningsbytet

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Ingves ”djupt orolig" för sitt eget boprisrally

Riksbankschefen beklämd av lånefesten.. "Har pratat om bostadsmarknaden sedan jag började på Riksbanken" men inte gjort nåt.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fräcka bluffen. Ytterst korrupt beteende, skriver Jan Tullberg.0 

Mer från Utrikes

EU-revisorer slår larm i rapport. Illegal invandring främjas snarare än motverkas.0 

Vänsterextremister attackerade AFD

Våldsam valrörelse i Tyskland.. Partiet tvingas hålla privata valmöten – attackeras ändå.0 

Kultur

Här är Abbas första nya låtar. Första nysläppet på 40 år.0 

John Cleese i PK-kritisk tv-serie. 81-årige komikern undersöker "woke"-kulturen.0