Abbe Blattelito
Blattelito visar upp sina skador på Instagram.

Blattelito gripen för mordförsök i Marbella: "Blev påhoppad av några svenskar"

Publicerad 1 augusti 2021 kl 20.53

Utrikes. Invandrarprofilen och influencern Abbe "Blattelito" Alsaadi, 26, har suttit gripen för mordförsök i Spanien. Detta efter ett blodigt knivslagsmål i en lyxvilla i Marbella för en vecka sedan.
"Blev påhoppad av några svenskar,⁣⁣ knivhuggen och sedan tagen av polisen för dom gola ner mig", skriver Blattelito efter händelsen.

Gilla artikeln på Facebook

Händelsen inträffade i samband med en illegal fest i en lyxvilla i området Nagüeles i Marbella på småtimmarna den 25 juli, enligt Sydkusten.

Abbe Blattelito hamnade i knivslagsmål med en man i 30-årsåldern som fick föras till sjukus med livshotande skador. Mannen attackerades med en sönderslagen flaska i ljumsken, ryggen, halsen och huvudet, skriver Sydkusten. Hans tillstånd stabiliserades dock.

Även Blattelito fick uppsöka sjukhus och sys i ena armen. Han greps först misstänkt för mordförsök, enligt Sur. Även det svenska offret misstänks för brott.

På Instagram uppgav dock Blattelito för några dagar sedan att han blivit släppt.

"Blev påhoppad av några svenskar,⁣⁣ knivhuggen och sedan tagen av polisen för dom gola ner mig och satt anhållen i 3 dagar misstänkt för mordförsök och nu blev jag släppt", skriver han.

26-åringen har också lagt upp filmklipp som visar skadorna han fått på armen.

Abbe Blattelito är framför allt känd för att ha frikänts för mordet på sin sin ex-flickvän Annie Andersson. Blattelito dömdes i tingsrätten för mordet men friades i hovrätten, där han dock dömdes till fängelse i 3 år och sex månader för att bland annat ha torterat andra tidigare flickvänner.

Efter att ha avtjänat det korta straff som han dömdes till i hovrätten har Blattelito, som kommer från Irak, skrutit om att han har för avsikt att fortsätta med sin kriminella livsstil som tidigare.

Han har också jämfört tiden i svenskt fängelse med "att sitta på hotell – värsta lyxet".

I februari fick Blattelito återigen uppmärksamhet efter att ha påstått sig ha blivit kidnappad och torterad. Händelsen visade sig dock vara iscensatt och åklagare inledde en utredning om falskt larm.


Befolkningsbytet

Nytt rekord i utvandring. Siffror visar: Så flyr vi när tredje världen flyttar in.0 Plus

Fick orgasm av våldtäkten och stannade kvar för två till. "Tänkte att jag förtjänade det" – nu får Tinder-kvinnan 115.000 kr i skadestånd och mannen fängelse.0 Plus

Ekonominyheter

Biden försöker sätta kommunist på tung finanspost

Tunga protester från delstaterna och republikaner.. Vita huset vill att bankiren Saule Omarova tar över myndigheten OCC.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Tidningen mörkar bestialiska brottet. Låter istället våldtäktsmannen posera som "cool" gangster på stämningsfulla bilder i tidningens reportage.0 

Vetenskap

Studie: Så styr media vår syn på invandring. Forskare jämförde reaktioner på artiklar i Avpixlat och ETC.0 Plus

Forskare: Obehagliga nästest för corona görs i onödan. Smärtfria salivtest fungerar lika bara.0 

Kultur

Vänsterduons insats i "På spåret" hånas. Carina Bergfeldt och Marcus Oscarsson sågas.0 

Kritiken: Notre Dame görs om till "politiskt korrekt Disneyland". "Upptäcktsspår" med fokus på Afrika, "modern konst" och ljudeffekter.0