Därför bör Israel bomba Europa med kärnvapen, anser islamkritikern Pamela Geller.

" />

Därför bör Israel bomba Europa med kärnvapen, anser islamkritikern Pamela Geller.

" />

Därför bör Israel bomba Europa med kärnvapen, anser islamkritikern Pamela Geller.

" />
 

Pamela Geller: Israel bör atombomba Europa

Publicerad 10 oktober 2012 kl 21.22

Utrikes.Européer är "monster" som har "utrotat alla sina judar" och därför bör Israel atombomba Europa. Det anser den prominenta amerikanska islamkritikern Pamela Geller i ett utspel.

Gilla artikeln på Facebook

Det är på sin blogg Atlas Shrugs, uppkallad efter den judisk-amerikanska anarkokapitalisten Ayn Rands roman med samma namn, som Pamela Geller skriver följande i ett inlägg:

"Israel är viktigt. Och jag ber innerligt för att, om det ogudaktiga inträffar och Teheran eller dess jihadistiska mellanhänder (Hezbollah, Hamas mfl) anfaller Israel med ett kärnvapen - Israel hämnas med allt de har mot Teheran, Mecka, och Medina............... För att inte nämna Europa. De utrotade alla sina judar, men det var inte tillräckligt. Dessa monster övergick därefter till att importera nästa generations judemördare."

Pamela Geller är en av ledarna inom den neokonservativa rörelsens mest islamkritiska falang och har sedan inlägget skrevs 2010 framträtt flera gånger i amerikanska medier såsom CBN och Fox News. Tillsammans med islamkritikern Robert Spencer har hon bland annat kritiserat de kulturkonservativa europeiska partierna Vlaams Belang, British National Party och Front National för att vara "extremister".

I somras drog Pamela Geller medieupp­märksamhet till Stockholm när hon ordnade ett torgmöte för ett tiotal tillresta kontrajihadister. Sedan den svenske konstnären Lars Vilks besökte konferensen SION, som anordnades av Pamela Geller och Robert Spencer i New York tidigare i höst, har Gellers kontroversiella syn på muslimer och islam debatterats kraftigt i Sverige. Hennes åsikter om ickejudiska europeer har emellertid inte väckt samma uppmärksamhet.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Människans natur

Svenskar tål bara 4 procent invandrare, visar ny forskning. Sen flyttar de från bostadsområdet, enligt en avhandling från Linnéuniversitetet.0 Plus

Asylkaoset

Fria Tider avslöjar. Statliga mediejätten mörkade om varför muslimska familjen skickas hem.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Swish ligger nere igen. "Jobbar för fullt på det".0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Han byggde en bit Europa – i Guatemala. Leon Kriers nya stad ser allt annat än ny ut.0 

Vetenskap

Gott om kritiska metaller i nordiskt urberg. EU oroas över tillgången på sällsynta råvarorna.0 

Mediers roll viktig för att sprida propaganda om klimatförändringar. "Får konsekvenser i det bredare sammanhanget".0 

Kultur

Peg Parneviks vaccin-upplevelse: "Trodde jag skulle dö". Sångerskans ansikte svullnade upp.0 

Här är Abbas första nya låtar. Första nysläppet på 40 år.0