Nya Sverigebilden
Katie Hopkins uttrycker chock över utvecklingen i Sverige i sitt reportage i Daily Mail.

Katie Hopkins skräckresa till Sverige: "Din vita hora!"

Publicerad 1 mars 2017 kl 14.52

Utrikes. Den brittiska kändiskolumnisten Katie Hopkins har för Daily Mails räkning besökt Sverige – och är fullkomligt förfärad över vad som hänt med landet. Hon beskriver det grova invandrarvåldet, hur kvinnor inte längre vågar gå ut ensamma och hur de svenska medierna medvetet censurerar alla problemen.
"Jag kan verkligen inte fatta att detta är Sverige på 2000-talet", sammanfattar hon.

Gilla artikeln på Facebook

© Youtube

Katie Hopkins.

Hopkins skriver att hon bestämde sig för att resa till Sverige efter att ett flertal svenskar hört av sig till henne för att berätta om vad som hänt med deras land.

I sitt reportage intervjuar hon flera kvinnor som berättar att de inte längre vågar gå ut själva på grund av den omfattande kriminaliteten och alla våldtäkterna. En av kvinnorna vågar inte uppge sitt riktiga namn eftersom hon är rädd att bli uthängd som rasist av svenska feminister.

"Invandrarmännen skrämmer henne. Men det är svenska kvinnor som har tystat henne", konstaterar Katie Hopkins.

"Din vita hora"
Hon konfronterar en grupp unga afrikanska män som står och hänger på stan.

– Dra åt helvete, din vita hora, får hon som svar.

Afrikanerna skryter sedan om vad de brukar göra sexuellt med sina "små vita flickvänner".

I Kista blev den brittiska kändisjournalisten bland annat vittne till hur någon placerat en skarpladdad handgranat utanför polishuset.

"Detta är vansinne"
"Inom tolv timmar efter att jag landat i Sverige hade ett asylboende bränts ned, en handgranat placerats i en soptunna, avsedd antingen för polisen eller moskén, och en annan handgranat exploderat och skadat en i Malmö", skriver hon.

"Jag skulle hävda att detta är vansinne. Jag kan verkligen inte fatta att detta är Sverige på 2000-talet, ett land som en gång dyrkades för sina extremt avancerade ideal", fortsätter Hopkins.

Hon pratar med en kameraman från SVT som undrar varför hon vill "politisera" frågan och varför man inte bara kan se det som att någon har lagt en handgranat i en soptunna.

"Jag såg på honom och undrade vem som det är som är galen, han eller jag", skriver Katie Hopkins.


SD-topparnas kärlek allt annat än besvarad. Regeringen i Israel vägrar att ens vistas i samma rum som "nynazistiska" svenska partiet.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Få gravida svenskor tar vaccin – läkare ska tvingas mörka

Majoritet gravida svenskor väntar med sprutan. Nu ska Läkemedelsverket och FHM läxa upp kvinnliga läkare besvarat frågan om huruvida de själva skulle tagit sprutan under en graviditet.0 

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.