Muslimer mest vänstervridna

Publicerad 11 januari 2012 kl 14.46

Inrikes.I den mån muslimer överhuvud taget röstar i detta ogudaktiga land, är det ett vänsterparti som får den äran. FP, som på 80-talet var det hårdast drivande invandringspartiet håller nollan bland invandrarna.

Gilla artikeln på Facebook

Till sin kandidatuppsats gjorde teologen Jonatan Bäckelie en enkät om bland annat partisympatier vid Sveriges Unga Muslimers stora konferens 2009. De borgerliga regeringspartierna som under det senaste årtiondet har böjt sig baklänges för att omfamna mångkulturen har tydligen "sålt smöret och tappat pengarna". De erhöll tillsammans inte ens 10%.

Antalet intervjuer var låga 216, för lite för giltig statistik. Många konferensdeltagare ville inte svara eftersom de trodde att opinionsundersökaren var utsänd av SÄPO. Men resultaten bekräftas av statsvetaren Magnus Hagevis tidigare iakttagelser, där han genom att ta siffror ur sex undersökningar av SOM-institutet drog en liknande slutsats:

"Totalt får det rödgröna blocket 80–90 procent av svenska muslimers partisympatier."

Källor:
Aftonbladet
Gudmundsson


PK-avhoppare förklarar läget i bok om evolution. Genetiken visar att mänskligheten kan delas upp i raser med olika egenskaper, menar han.31 Plus

Forskarna om plötsliga ombytet. Omvälvande händelse runt 1000 f.Kr. förklarar religiösa tabut.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Chefsåklagare: "Akut" risk att terrorister invandrar till Sverige – för att slippa straff

Vädjar om att de milda svenska terrorlagarna skärps. Riksdagen vill förbjuda deltagande i "rasistiska" organisationer – men inte i terrororganisationer som IS.0 

Ekonominyheter

Köper jätteannonser mot "bankmaffia"

Slaget om silverpriset fortsätter.. Småsparare köper nu annonser mot prisdumpande blankare i banksektorn.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.