Befolkningsbytet
Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) inför nya skatter för att finansiera sitt invandringsprojekt, som går ut på att göra Sverige till en skattefinansierad "humanitär stormakt".

Nya skatter för att klara invandringen

Publicerad 20 augusti 2014 kl 09.14

Inrikes. Regeringen planerar en rad skattehöjningar för att finansiera asylinvandringen. Dessutom vill man ta ytterligare 13 miljarder kronor från biståndsbudgeten och ge summan till Migrationsverket, enligt Expressen.

Gilla artikeln på Facebook

Under sitt sommartal i helgen vädjade Fredrik Reinfeldt till svenskarna om att de skulle "öppna" sina "hjärtan" för den rekordhöga invandringen av asylsökare från tredje världen.

Men i själva verket är det snarare svenskarnas plånböcker som ska öppnas för att finansiera statsministerns mångkulturella projekt.

Senare i veckan möts regeringspartierna för förhandlingar på Harpsund, och då är en av huvudfrågorna hur man ska finansiera de 48 miljarder extra som Migrationsverket kommer att behöva under den kommande mandatperioden.

En källa i Rosenbad uppger nu till Expressen att regeringen kommer att anta en krisplan med flera panikåtgärder för att klara invandringen.

Enligt tidningen rör det sig bland annat om en ny bankskatt, en ny fastighetsskatt samt höjda avgifter för kärnkraft och vattenkraft.

Dessutom vill regeringen ta 13 miljarder kronor från biståndsbudgeten under den kommande mandatperioden och använda pengarna för att bekosta mångkulturen på hemmaplan istället.

I sitt sommartal berättade Fredrik Reinfeldt om sina planer att göra Sverige till en "humanitär stormakt" där alla skattepengar som blir över i budgeten går till bidrag och bostäder till invandrare som tagit sig illegalt till Sverige från tredje världen.

– Det kommer att kosta pengar, vi kommer inte ha råd med så mycket annat, men det är verkligen människor som flyr för sina liv, konstaterade Reinfeldt.


Great Reset

"Great Reset", "Build Back Better"... Globala eliten påstås förbereda radikal dystopisk "ny världsordning" med Trump röjd ur vägen.0 Plus

Nya Sverigebilden

Den politiska korrektheten har sprängt alla gränser, enligt danska profilen. "Krävs fackmän inom psykiatrin" för att beskriva det politiska tillståndet i Sverige.0 Plus

Ekonominyheter

USA förbjuder banker diskriminera politiskt

"Folkvalda, inte banker, ska bestämma vad som är lagligt".. Nu skärper federala bankmyndigheten OCC rätten till bankkonto för amerikanska individer och företag.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.