Eliassons julsemester

Nya uppgifter: Eliasson gick på gayklubb med TREDJE ung man på Gran Canaria

Publicerad 5 januari 2021 kl 14.32

Inrikes. Dan Eliasson hävdar att hans julsemester på Kanarieöarna var "nödvändig". Nu avslöjar Nyheter Idag att MSB-chefen samma dag som skandalresan blev känd besökte en gayklubb på Gran Canaria – tillsammans med en man i 20-årsåldern.
– Det var uppenbart att det fanns tycke, säger en källa.

Gilla artikeln på Facebook

Stoppa Pressarna avslöjade i natt att Dan Eliasson, generaldirektör på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), hade haft en "vild" nyårsfest i Las Palmas med två unga homosexuella män som han bjöd på alkohol.

Nu rapporterar Nyheter Idag att den S-märkte toppbyråkraten dagen före nyårsafton besökte en gayklubb i Puerto Rico på södra Gran Canaria. Enligt källor till sajten anlände generaldirektören "tillsammans med en norsk rödhårig kille i en hyrd vit Seat Leon".

Den norske mannen uppges vara 20-25 år och "inte helt okänd inom Gran Canarias gaycommunity".

– Inget hångel förekom, dom var trevliga och nyktra, men det var uppenbart att det fanns tycke, säger en källa till Nyheter Idag.

Läs också: Eliassons homosexfest i Las Palmas

Källan på gayklubben uppger också att han är missnöjd med att Eliasson "dricksar dåligt".

Besöket på gayklubben ägde rum samma dag som Expressen avslöjade att generaldirektören hade rest till Kanarieöarna trots den egna myndighetens allmänna avrådan från sådana onödiga resor. Eliasson har försvarat sig med att hans resa till semesterparadiset var "nödvändigt".

Dan Eliasson spelade när han var yngre i punkbandet Bad Boo Band, som är kända för sin hitlåt "Knulla i Bangkok". Låten handlar om sexturism.


Man hittades död i öknen. Ska ha försökt våldta åsna som sparkade bakut, enligt uppgifter i sociala medier.57 Plus

Nya Sverigebilden

Kommer tvingas bryta sin passunion med Sverige, enligt dansk toppolitiker. Som arabland kommer Sverige inte längre ha mycket gemensamt med Danmark, menar hon.0 Plus

Skräckinjagande ljuden beskrivs som vrål från en drake. Tusentals samlades för att hitta varelsen som ger ifrån sig lätet.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Iranska krigsfartyg på Östersjön

Bilder: Första Östersjöbesöket från Mellanöstern-landets marin. Ryssand har satt in tre strategiska atomubåtar med kärnvapenkapacitet.0 

Ekonominyheter

Kaffepriset upp 60 procent sedan januari

Arabicabönor skenar mest.. "Större inflations­mönster" syns nu på råvarumarknaden.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.