Polisens bilder under husrannsakan i jakt på bevis. Den dömde våldtäktsmannen kräver nu att få stanna i Sverige.

Sov över hos flyktingbarn – våldtogs direkt

Publicerad 24 april 2017 kl 16.39

Inrikes. Flickan sov över i en lägenhet med flera ensamkommande arabiska män. Efter att ha utnyttjats av en av männen vaknade hon av att en annan låg över och våldtog henne. En polisman som pratade med flickan efteråt rekommenderade henne att inte umgås med sådana typer.

Gilla artikeln på Facebook

Den 22 februari 2017 fick en ung flicka veta att hon inte kunde sova över hos sin kamrat. Hon valde då att istället sova i en lägenhet på Täljstensvägen i Uppsala tillsammans med fyra ensamkommande män.

Flickan berättade att en av männen, som kommer från Marocko och som hon kände sedan tidigare, först hade sex med henne mot hennes vilja medan han höll hennes handleder. Hon grät och vågade inte ringa sin mamma eftersom hon var rädd för att mamman skulle bli arg för att hon inte sov över där hon skulle.

Hon somnade sedan om men vaknade strax av att en annan arab höll på att våldta henne. Hon försökte förgäves sparka, bita och riva mannen och till och med erbjuda honom pengar för att få honom att sluta våldta, men han höll bara fast henne och fortsatte.

Därefter bröt sig polisen in lägenheten för att utreda en misstänkt grov stöld. En av poliserna tog med sig flickan till köket, där hon bröt ihop och under skrik och gråt berättade att hon hade blivit våldtagen. I lägenheten hittades tre kondomer som använts.

Polisen förklarade
Polismannen förklarade enligt domen "rent personligt" för flickan att det inte var bra att hon hängde med de personer som fanns i lägenheten.

Eftersom flickan först efter ett par veckor berättade om den första våldtäkten lades förundersökningen i den delen ned med hänvisning till att det saknades stödbevisning.

Mannen som våldtog henne medan hon sov dömdes av Uppsala tingsrätt till sju månaders ungdomsvård eftersom han påstår sig vara 17 år. Han ska även betala 115.000 kronor i skadestånd till flickan och utvisas i tio år till sitt hemland Marocko.

Han har överklagat domen till Svea hovrätt och yrkar att bli friad från våldtäktsanklagelserna samt slippa utvisning och skadestånd.

Enligt flickans mamma har dottern efter händelserna flera gånger drabbats av attacker där hon skrikit och gråtit och liksom försökt ta bort en gärningsmans händer.

Säger nej – på Facebook
Just nu säger Sverige nej till att kriminella invandrare ska få stanna i Sverige. Uppropet har lockat tiotusentals svenskar på den sociala nätverkssajten Facebook. Du kan själv gå med i uppropet genom att klicka "Gilla" på knappen nedan:


Få våra viktigaste nyheter

Gör som tiotusentals andra svenskar och följ Fria Tider på Facebook!

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Traditionella jobb försvinner för unga

Vanligaste jobben: Rasta hund, städa, transportera saker.. Framtidens jobb är att sköta sköta tråkiga uppgifter åt babyboomers och andra äldre generationer.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.