Almedalsveckan 2015

Teodorescu: SD enda alternativet för allt fler svenskar

Publicerad 5 juli 2015 kl 22.21

Politik. Den konservativa debattören och ledarskribenten Alice Teodorescu sade idag att Sverigedemokraterna är det enda alternativet för ett växande antal svenskar.

Gilla artikeln på Facebook

Det var under en SVT-sänd debatt i Almedalen idag som Teodorescu konstaterade att de som är kritiska till den höga invandringen till Sverige bara har ett parti att rösta på.

– Vi ser en ökad andel människor i Sverige som har mer eller mindre negativa åsikter kring att vi har en så pass stor migration som vi har och det finns bara ett parti som företräder ståndpunkten om en minskning, konstaterade hon och fortsatte:

– Ju mer man värderar den frågan och ju viktigare man tycker att den är, desto större är risken att man kommer att rösta på det enda alternativ som finns.

Teodorescu uttryckte sig även pessimistiskt om borgerlighetens framtid eftersom man har antagit en vänsterpolitisk ståndpunkt i invandringsfrågan och sade sig heller inte vara säker på att de invandringsrelaterade problemen i samhället går att lösa även om man stänger gränserna till Sverige.

– Problemet är att även om man skulle stänga gränserna idag så har vi redan ett så pass stort utanförskap som vi inte kan hantera, sade hon.

Läs även:
SR i rasistpåhopp på Teodorescu – kallades "husblatte"


Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

S bidragshöjning får underklassen skaffa barn istället för arbete

Stor svensk studie bekräftar fördomar.. Höjda bidrag från S-regeringen får bidragstagare att skaffa fler barn istället för att skaffa ett arbete, visar en undersökning från Inspektionen för socialförsäkringen.0 Plus

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Bluffen håller på att ersätta kristendomen. Globalt prästerskap krävs för att tolka och tämja den hotande katastrofen, skriver Jan Tullberg.0 

Vetenskap

Sömnapné kopplas till cancer hos kvinnor. Två- till trefaldigt ökad risk för cancer bland kvinnor med mer uttalad sömnapné.0 

Här flyger han över Engelska kanalen – på en hoverboard. Franske uppfinnaren lyckades – på andra försöket.0 

Kultur

Klottersanerare råkade måla över "konstverk" i Rågsved. Misstog "klassisk muralmålning" för vanligt klotter.0 

Dan Park får fyra månaders fängelse – HD prövar inte fallet. Hårt straff för politiskt inkorrekta skämtbilder.0