Vrålar av upphetsning när han får se "nakna svenska tjejer" på stranden

Publicerad 5 juli 2021 kl 13.24

Inrikes. Arabiska användare på den sociala nätverkssajten Tiktok diskuterar just nu huruvida en landsman hanterar situationen korrekt när han spanar in "nakna svenska tjejer" på en strand i bostadsområdet Hornsberg i Stockholm – och börjar vråla av upphetsning.
 "Araben i paradiset", konstaterar en annan arab lakoniskt på Tiktok.

Gilla artikeln på Facebook

© Tiktok

Arabens landsmän var oeniga om lämpligheten i uppträdandet.

Trots att invandrargängen som körde streetracing längs med Hornsbergs strand har körts iväg till Östermalm av polisen fortsätter mångfalden att göra sig påmind i den kungsholmska medelklass- och mäklaridyllen.

– Kött! Kött! Billigt kött! vrålar en arabisk man i en video på Tiktok som publicerades i helgen.

Videon visar hur mannen, som är i 30-årsåldern och bosatt i Stockholmsområdet, går runt på stranden i Hornsberg i Stockholm och filmar svenska kvinnor i badkläder samtidigt som han vrålar om billigt kött och sitt behov av kött på arabiska. Badgästerna tittar förvånat på honom.

På Tiktok hävdar flera arabiska användare som ännu inte har hunnit invandra till Sverige att det mannen gör på videon är olagligt, eftersom han filmar människor utan tillstånd. Att göra det är olagligt på flera håll i arabvärlden men inte i Sverige i offentliga miljöer.

De flesta har dock roligt åt landsmannens beteende och en klar majoritet, troligen bosatta i Sverige, är mest intresserade av var videon är fotograferad och hur man hittar dit.

"Araben i paradiset", skriver en arabisk man på svenska.

"Europa kommer att få lära känna araberna", skriver en annan man på arabiska.

En tredje arab hävdar att svenska kvinnor inte är så lättfotade som man kan tro och understryker att det handlar om att "se men inte röra".

"Kött. Men svårt kött", instämmer en fjärde arab i kommentarsfältet på Tiktok.


Sex med flyktingbarn

Talar ut anonymt på vänstersajt. Nu väcks frågan om svenska kvinnors sex med flyktingbarn kan vara övergrepp.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Oppositionen tvingar regeringen försvara kärnkraft i EU

Löfven åläggs stödja initiativet från bl.a. Ungern och Polen. Sverige ska försvara kärnkraften, enligt EU-nämnden där SD, M, KD, L har majoritet.0 

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.