Ettåring visade inte respekt - mördades av mamma

Publicerad 7 januari 2012 kl 02.53

Inrikes.Vad gör du när din 1-åring inte lyder ? Förmodligen inte vad den 26-åriga pakistaniern Yasmin Chaudhry gjorde i Norge i höstas, då hon dränkte sin dotter till döds i en hink med vatten.

Gilla artikeln på Facebook

Det var vid 03-tiden på natten den 10 oktober 2010 som Yasmin Chaudhry satt och chattade med sin pojkvän på Skype, och planerade hur man bäst kunde disciplinera dottern för att hon varit olydig.

Paret bestämde sig för att kvinnan skulle dränka dottern en hink vatten, samtidigt som hennes man tittade på via webcam över Skype.

Dottern dog av behandlingen, och nu vill norsk polis förhöra kvinnans man, som är bosatt i Storbritannien. Pappan till barnet däremot kommer från Pakistan, enligt Daily Mail.

Kvinnan däremot åtalas för dråp, skriver Verdes Gang, som dock inte anger kvinnans namn eller bakgrund.

Artikeln rättad 7/1


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Nyheter från förstasidan

SD drar ifrån M

Ökar tydligt i ny mätning. Har nu ett försprång på över 4 procentenheter över M.0 

Ekonominyheter

Prognos: Bostadsbyggandet på fortsatt låga nivåer

Tecken på en liten vändning.. "Men vi är långt ifrån de nivåer som behövs."0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Alla känner igen sig i händelsen på Gröna Lund. I kollektivtrafik, badhus, skolor och bibliotek väntas svenskar acceptera dominansbeteende som något naturligt.0