Sexhärvan på Aftonbladet
Cissi Wallin namnger Aftonbladets kulturskribent och krönikör Fredrik Virtanen som den som våldtog henne.

Cissi Wallin: Aftonbladets Fredrik Virtanen drogade och våldtog mig

Publicerad 16 oktober 2017 kl 17.53

Media. Bloggaren Cissi Wallin uppger sig nu ha blivit drogad och våldtagen av den manlige feministen och Aftonbladet-profilen Fredrik Virtanen. Våldtäkten ska ha skett för elva år sedan.

Gilla artikeln på Facebook

Cissi Wallin berättade redan 2010 att hon fyra år tidigare som 21-åring hade blivit våldtagen av en "äldre medieman med makt", som drogat henne efter att ha lovat henne en efterfest.

"Jag har fragmentariska minnen av det som hände. Bland annat minns jag att jag vaknade till av att han kravlat upp mot mitt ansikte och försökte trycka in sin kuk i min mun medan han väste 'sug då, sug!'. Sedan föll jag tillbaka in i dimman", skrev Wallin i Nyheter24.

Hon berättade också att hon träffat flera andra kvinnor som blivit utsätta för sexuella övergrepp av samme man, men att hon inte orkade anmäla våldtäkten förrän 2011.

Nu uppger Cissi Wallin i ett inlägg på Instagram att det var ingen mindre än Aftonbladets feministiske ledarskribent Fredrik Virtanen som våldtog henne.

Virtanen, en närmast parodiskt politiskt korrekt skribent på vänstertidningen, har tidigare pekats ut som den skyldige i spekulationer på diskussionsforumet Flashback.

Wallin skriver på Instagram att hon inte "vågat outa" den manlige Aftonbladet-feministen förrän nu och hänvisar bland annat till sexskandalen kring stjärnproducenten Harvey Weinstein i USA.

"Jag kan inte vara tyst längre. Borde ha skrikit hans namn för längesen. Men han har bland annat låtit sitt ombud ringa mina chefer osv och dubba mig till galen mytoman. Priset, för inte bara min utan mängder av andra kvinnor han också utsatt för sitt kvinnohat... Priset för vår rättvisa har känts för högt. Men nu finns det inget pris längre", skriver Cissi Wallin.

Fria Tider söker Fredrik Virtanen för en kommentar.


Bär på särskild "spök-dna" som saknas hos européer och asiater. Men forskarna vet inte vad det är för apmänniska som afrikanerna blandat sig med.0 Plus

Salivprover visar: Homofobi kan vara naturligt. Åsynen av hånglande män framkallar samma α-amylasnivåer som fluglarver och otäcka maskar, hos heterosexuella män.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Nya migrantrutten: Ryssland–Finland

Har gett upp Vitryssland. Nu marknadsförs en ny rutt in i EU för illegala araber och kurder.0 

Ekonominyheter

Elbristen driver upp brödpriset

Limporna tros nu bli 1–2 kronor dyrare.. Pågens vd: "Regeringen har låtit montera ner kärnkraften."0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.