Sexmobben i Köln
Sami Abu-Yusuf.

Imam: Sexattackerna i Köln var kvinnornas eget fel: "De var halvnakna och använde parfym"

Publicerad 20 januari 2016 kl 21.21

Utrikes. Över 500 tyska kvinnor misstänks ha blivit utsatta för övergrepp när en organiserad arabisk sexmobb gick till attack i centrala Köln under nyårsnatten. Men enligt Kölnimamen Sami Abu-Yusuf var det kvinnornas eget fel att de sexattackerades av araberna – eftersom de doftade av parfym och var lättklädda.

Gilla artikeln på Facebook

– Det är inte så konstigt att männen ville attackera dem. Klär man sig på det sättet är det som att hälla bränsle på elden, säger Sami Abu-Yusuf i en intervju med rysk tv, enligt Daily Mail.

Imamen, som är anställd vid Al Tawheed-moskén i Köln, hävdar att det endast är de tyska kvinnornas fel att de blev sexuellt ofredade och våldtagna.

– Händelserna på nyårsafton var flickornas eget fel eftersom de var halvnakna och använde parfym, säger han.

Över 1.000 arabiska män tros ha samlats vid den jättelika Kölnerdomen under nyårsafton. Förutom att skjuta raketer mot folkmassor och mot kyrkan ägnade sig araberna också åt att i stora grupper sexattackera och våldta tyska kvinnor.

Antalet anmälningar rörande den arabiska sexmobbens härjningar på nyårsafton har ökat stadigt och har nu passerat 800. Av dem handlar 520 om sexuella övergrepp, rapporterar Daily Mail. I minst tre fall rör det sig om fullbordade våldtäkter.

Enligt Breitbart konstaterade den ryska tv-kanalen REN TV, som intervjuade Sami Abu-Yusuf, att det idag är svårt att avgöra om Tyskland tillhör tyskarna eller de muslimska invandrarna.


Bär på särskild "spök-dna" som saknas hos européer och asiater. Men forskarna vet inte vad det är för apmänniska som afrikanerna blandat sig med.0 Plus

Salivprover visar: Homofobi kan vara naturligt. Åsynen av hånglande män framkallar samma α-amylasnivåer som fluglarver och otäcka maskar, hos heterosexuella män.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Nya migrantrutten: Ryssland–Finland

Har gett upp Vitryssland. Nu marknadsförs en ny rutt in i EU för illegala araber och kurder.0 

Ekonominyheter

Elbristen driver upp brödpriset

Limporna tros nu bli 1–2 kronor dyrare.. Pågens vd: "Regeringen har låtit montera ner kärnkraften."0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.