Löfven II

Löfven: Min regering skapar "ordning och reda" i Sverige

Publicerad 16 februari 2019 kl 16.15

Inrikes. Statsminister Stefan Löfven (S) verkar helt övertygad om att den kommande mandatperioden kommer bli lyckosam för Sverige. Det är ju han som styr.

Gilla artikeln på Facebook

I ett inlägg på Facebook rabblar Stefan Löfven upp allt bra som han och hans parti har gjort och kommer göra för Sverige.

Enligt Löfven är Sveriges bästa alltid hans första prioritet.

– För oss socialdemokrater är investeringar i ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige vår främsta prioritet. I och med Januariavtalet har vi inlett ett brett politiskt samarbete för att göra det som är bäst för vårt land, säger han.

Stefan Löfven menar att förra perioden som han styrde Sverige var mycket lyckad, och denna framgångssaga ska nu fortsätta.

– Under den förra mandatperioden skapade vi ordning och reda i statsfinanserna. Hundratusentals fler har ett jobb att gå till och statsskulden är på sin lägsta nivå sedan 1970-talet. Styrkan i ekonomin ska fortsätta att användas till att bygga ett starkare samhälle.

Löfven "vill" och "ska" göra mycket, förklarar han.

– Jag vill att det utbildas och anställs tiotusentals nya medarbetare i sjukvården, skolan och hos polisen. För det kommer att behövas. De kommande åren måste vi bygga hundratals förskolor, skolor och äldreboenden. Sverige ska hålla ihop, klyftorna ska minska och samhället ska bli tryggare. Den svenska välfärden ska komma alla till del i hela landet, lovar nu statsministern svenska folket.


Här kampanjar hon mot "vita män" och "rasism". Men när fästmannen Hasan nekades PUT mördade han sin flickvän i protest.0 Plus

Beväpnade sig med kniv och högg ned invandraren. Mammans panikartade larmsamtal: "Hon tänker alltså ta livet av två killar."0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Rekordmånga vill ha skuldsanering

Stora antalet skuldsatta unga oroar.. "Vi lever i ett samhälle som är uppbyggt kring lån och skulder."0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Jämförs med zombieapokalyps. Överallt står nedgångna människor fastfrusna i groteska ställningar.0 Plus

Mer från Inrikes

Kultur

Peg Parneviks vaccin-upplevelse: "Trodde jag skulle dö". Sångerskans ansikte svullnade upp.0 

Här är Abbas första nya låtar. Första nysläppet på 40 år.0