Peter Springare
Löfven under intervjun med Expressen.

"Avgå omedelbart" – Löfven och Eliasson vykortsbombas efter attacken på Peter Springare

Publicerad 13 februari 2017 kl 11.12
Av Mattias Albinsson

Politik. Statsminister Stefan Löfven och rikspolischef Dan Eliasson blir just nu överösta med vykort från människor som stöder Örebropolisen Peter Springare.

Gilla artikeln på Facebook

Kampanjen drogs igång förra veckan i Facebook­gruppen "Stå Upp För Peter Springare" som motreaktion mot ett uttalande som Löfven gjorde i en intervju med Expressen­journalisten Niklas Svensson.

– Jag har mycket mycket svårt att ta in den bilden, jag vill påstå att den är fel, sade stats­ministern efter att ha serverats ett falskt citat av Svensson.

Nu svarar Springares anhängare med att vykortsbomba såväl riksdagen som rikspolischefens kansli. "Gör Sverige en tjänst!! Avgå omedelbart", "Jag vill påstå att du har fel" och "Jag står upp för Peter Springare" står det bland annat på vykorten.

Den som vill skicka brev eller vykort till Löfven bör emellertid skicka dem till regeringskansliet, inte till riksdagen, eftersom Löfven inte sitter i riksdagen.


Som magi – spektakulära upptäckten. Så fungerar den mycket enkla och smärtfria terapin.0 Plus

Video: Skulle återförenas med sin mor efter sju år. Då angrep 15-åringen henne med sparkar – för att försvara pappans "heder".0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Dyrare än någonsin bygga hus i Sverige

Kostnaderna steg 2,9 procent 2019.. Nu ökar Sverige försprånget – är redan dyrast i EU.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.