Genrebild.

Moderaterna: Snart börjar svenskarna beväpna sig

Publicerad 14 september 2019 kl 14.02

Inrikes. Invandringen i Malmö har nu spårat ur så mycket att befolkningen snart beväpnar sig i den alltmer dysfunktionella staden. Det menar i varje fall Moderaterna, rapporterar Kvällsposten i en artikel på lördagen.

Gilla artikeln på Facebook

Det är i Kvällsposten som Malmös framtid, enligt Moderaterna, utmålas som något av en inbördeskrigsliknande situation.

Malmö och Sverige har bara 10 år på sig att lösa så kallade "integrationsproblem", skriver tidningen, annars väntar ett läge där befolkningen tappar tron på stat och myndigheter, börjar "beväpna sig" och bygga upp gated communities.

Detta säger Moderaterna, uppger Kvällsposten, inför ett konvent i Malmö idag, där bland andra M-ledaren Ulf Kristersson ska medverka.

Konventet uppges vara början på ett så kallat radikalt reformprogram för Malmö och rentav hela Sverige. Det hela uppges handla om "integrationen", med andra ord den stora invandringen till landet.

– Integrationen är helt avgörande för vilken stad och vilket land vi har i framtiden, säger Moderaternas oppositionsråd i Malmö Torbjörn Tegnhammar till Kvällsposten.

Tegnhammenar menar också att S-styret i Malmö har stoppat huvudet i sanden och försöker skönmåla staden genom festivaler och falafel-VM, i stället för att fokusera på de verkliga problemen. Själv kan han dock inte tänka sig att ta över makten med hjälp av Sverigedemokraterna, då SD – enligt honom – "förstärker segregationen" med sin politik.


Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Larmet: Många svenskar har inte längre råd köpa mat

Hjälporganisationer vittnar om misär på Sveriges gator.. Folk kan inte ens ordna mat på bordet, "varken åt sina barn eller sig själva."0 Plus

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Gängen markerar sina revir. För att förstå varför måste vi lämna det liberala sättet att tänka, skriver Joakim Andersen.0 Plus

Vetenskap

Forskare hittade uråldrigt liv i Siljans meteoritkrater. Fynden kan användas för att utforska liv på Mars.0 

Svenska kvinnor gavs testosteron – då ökade deras prestation. Manliga könshormonet gav tydlig effekt på unga kvinnor.0 Plus

Kultur

Svenskt kultspel ska censureras efter PK-påtryckningar. Crusader Kings anklagas för "fascism" av spelskribenter.0