Sverigedemokraterna
Oscar Sjöstedt (t.h.) kräver en massiv ursäkt av regeringen.

SD: Dags för Stefan Löfven att be svenska folket om ursäkt

Publicerad 21 februari 2020 kl 18.30

Inrikes. Situationen i Sverige håller på att spåra ur fullständigt och det sitter extremister i den svenska regeringen som bara kastar bort svenskarnas skattepengarna. Folket förtjänar nu en ursäkt, skriver Sverigedemokraternas ekonomisk-politiske talesperson Oscar Sjöstedt på Aftonbladet Debatt.

Gilla artikeln på Facebook

Stefan Löfven har upprepade gånger sagt att han inte tänker avgå som Socialdemokraternas partiledare och därmed landets statsminister.

Han ska leda partiet inför valet 2022. Säger han i varje fall.

Men verkligen kan bli annorlunda.

Inom Socialdemokraterna kokar det nämligen av missnöje mot Löfvens politik, som raserat partiets väljarstöd.

På fredagen säger Transports ordförande Tommy Wreeth i Expressen att Socialdemokraterna kan gå mot en "katastrof" om Stefan Löfven verkligen driver igenom reformeringen av LAS. Detta kan i sin tur leda till strejker. Wreeth förutser en "väldigt stökig vår" på grund av Socialdemokraternas januariavtal med Centerpartiet och Liberalerna.

Idag kommer också ny kritik från Sverigedemokraterna, som säger att Socialdemokraterna likt en struts stoppat huvudet i sanden och vägrar se och höra den verklighet som partiet och regeringen skapat.

Enligt SD:s Oscar Sjöstedt lider Socialdemokraterna av ett storhetsvansinne som håller på att sänka landet. Vården kollapsar, pensionärerna lider, kommunernas ekonomi faller ihop, arbetslösheten och segregationen ökar samtidigt som våldsbrotten eskalerar.

"Det är resultatet av regeringens oansvariga migrationspolitik som i dag hunnit ikapp det svenska välfärdssystemet. Pengarna dräneras snabbare än vad regeringen vill fylla på. I stället dansar Socialdemokraterna efter det extrema Miljöpartiets pipa och vräker ut miljardbelopp på kontraproduktiva särlösningar och symbolpolitik", skriver han i Aftonbladet.

Sjöstedt hävdar att den nuvarande regeringen är den mest ansvarslösa som någonsin styrt Sverige. Den tar rentav inget ansvar utan skyller bara ifrån sig.

Enligt SD-politikern borde arbetslösa invandrare återvända till sina hemländer och regeringen be svenska folket om ursäkt. En ursäkt för den massiva och ansvarslösa invandringspolitik som förts. Regeringen borde också inse att den inte klarar av att leda landet, avgå och överlämna ansvaret till dem som är beredda att på riktigt ta ansvar.

Artikeln är rättad.


PK-avhoppare förklarar läget i bok om evolution. Genetiken visar att mänskligheten kan delas upp i raser med olika egenskaper, menar han.31 Plus

Forskarna om plötsliga ombytet. Omvälvande händelse runt 1000 f.Kr. förklarar religiösa tabut.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Köper jätteannonser mot "bankmaffia"

Slaget om silverpriset fortsätter.. Småsparare köper nu annonser mot prisdumpande blankare i banksektorn.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.