Efterlyst
Vet du var han finns? Ring polisen på 114 14.

Sexdömd Södertäljebo söks av Interpol

Publicerad 5 december 2014 kl 13.07

Efterlyst. Polisen vänder sig nu till det internationella polisorganet Interpol för att kunna gripa en 67-årig våldtäktsman från Södertälje söder om Stockholm.

Gilla artikeln på Facebook

En 67-årig våldtäktsman från Södertälje fälldes av hovrätten i april för våldtäkt och kvinnofridskräkning mot en 22-årig kvinna. Men nu har mannen avvikit från straffet och söks därför i hela världen via Interpol, skriver Länstidningen i Södertälje.

–  Nu vidtar vi åtgärder för att lokalisera mannen. Vi har ett bra kontaktnät i världen för att göra detta, säger Johan Sone på Rikskriminalpolisen till LT.se.

Enligt Interpol rör det sig om Abdalla Hamid, 67, född i Etiopien och bosatt i mångkulturella Södertälje söder om Stockholm. Mannen har hunnit få svenskt medborgarskap och kan därför inte utvisas.


Man hittades död i öknen. Ska ha försökt våldta åsna som sparkade bakut, enligt uppgifter i sociala medier.57 Plus

Nya Sverigebilden

Kommer tvingas bryta sin passunion med Sverige, enligt dansk toppolitiker. Som arabland kommer Sverige inte längre ha mycket gemensamt med Danmark, menar hon.0 Plus

Skräckinjagande ljuden beskrivs som vrål från en drake. Tusentals samlades för att hitta varelsen som ger ifrån sig lätet.0 Plus

Nyheter från förstasidan


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.