Islamiska statens halshuggningar
Brittiska specialförband slår till mot Isis med hjälp av sådana här fyrhjulsdrivna fordon.

Storbritannien hämnas genom att terrorisera Isis

Publicerad 23 november 2014 kl 14.09

Utrikes. Brittiska Daily Mail avslöjar idag att Storbritannien hämnas morden på två brittiska hjälparbetare genom att låta brittiska specialförband "terrorisera" Islamiska statens terrorkrigare.
– Vår taktik är att ingjuta fruktan för Gud i Isis, säger en representant från specialförbandet SAS.

Gilla artikeln på Facebook

Sammanlagt uppges det brittiska specialförbandet Special Air Service (SAS) ha dödat omkring 200 Isis-terrorister de senaste veckorna – ibland så många som åtta stycken under en enda dag. Specialförbanden släpps ned från helikoptrar, tar sig fram genom öknen på lätta fyrhjulsdrivna fordon och lägger sig i bakhåll för Isis. Därefter slaktar de utan nåd de muslimska terroristerna innan dessa hinner begripa vad som hänt – en taktik som på sätt och vis liknar den som Isis själva använder sig av.

– Vår taktik är att ingjuta fruktan för Gud i Isis eftersom de inte vet var vi kommer slå till nästa gång och uppriktigt talat kan de inte göra något för att stoppa oss, säger en anonym uppgiftslämnare från specialförbandet SAS.

– Terroristerna vet inte vad som händer, plötsligt ser de bara sina kamrater liggandes döda i sanden, fortsätter han.

Ofta sker SAS-räderna i skydd av mörker och utförs så gott som dagligen sedan fyra veckor tillbaka. Det har hittills varit allmänt känt att SAS befinner sig i Irak, men det är alltså först nu det kommer fram att de med stor framgång deltagit i strider mot Isis.

Bakgrunden till att SAS släppts lösa på Isis är morden på de brittiska hjälparbetarna David Haines och Alan Henning i september respektive oktober månad. Storbritannien hämnas nu på den muslimska rebellgruppen för deras brutala framfart där oskyldiga hjälparbetare från väst mördats och där även den lokala civilbefolkningen terroriserats och utsatts för folkmord av terroristerna.


Great Reset

"Great Reset", "Build Back Better"... Globala eliten påstås förbereda radikal dystopisk "ny världsordning" med Trump röjd ur vägen.0 Plus

Kastade molotovcocktails mot lokalen. Video: Men antirasisterna råkade fångas av övervakningskameran.0 Plus

Kräktes två liter "svart vätska" innan sin död. SMS:ade sin mamma: "Din pojke är i fara, om nånting händer med mig, undersök."0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Köper jätteannonser mot "bankmaffia"

Slaget om silverpriset fortsätter.. Småsparare köper nu annonser mot prisdumpande blankare i banksektorn.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.