" /> " /> " />
 

Stureplansbloggare sågade Södertälje

Publicerad 19 mars 2012 kl 04.11

Politik.På lördagen besökte Stureplansbloggaren Katrin Zytomierska badhuset Sydpoolen i Södertälje tillsammans med sin son. Nu hamnar den arabisk­dominerade staden på 34-åringens "inte besöka-lista".

Gilla artikeln på Facebook

"Barnen som var där var brutala, kastade sig, sparkade karatesparkar i luften, stänkte vatten på varandra med våld, skrek, det var ruffigt och osympatiskt..." skriver Zytomierska  i sin blogg när hon ska beskriva det arabiserade klimatet i badhuset.

Hon gör också en annan observation:

"Branta kakelkanor, kantiga kakeltrappor, smaklös mat och märkligast av allt var att ingen pratade svenska. Jag var i poolen, i cafét, i omklädningsrummet, i bastun. Mest var det arabiska, men andra språk också".

Enligt  Zytomierska trivdes hon betydligt bättre i Östersund, där det var lugnt och barnvänligt. "Inte av att få en kicksparkt i pannan och ett 'ey län ursäkta', på det", som i Södertälje.

"Sydpoolen får två tummar ner av mig och hamnar på samma lista som Heron City, dvs inte-besöka-igen-listan", sammanfattar 34-åringen sitt blogginlägg.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Isolering från kvinnor ny strategi mot falska anmälningar. Män i finansbranschen undviker affärsluncher, möten i enrum, vägrar sitta bredvid kvinnliga kollegor på flyget och bokar hotellrum på olika våningar.0 Plus

Höll gränsen i 40.000 år. Det visar ny forskning om européernas historia.0 Plus

Nyheter från förstasidan

HBTQ-jurister tar strid med Alternativ för Sverige

Högerparti kräver skadestånd för valsabotage. Specialister på sexuella avvikelser kallas in för att försvara vänsteraktivisterna.0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0