Chang Frick skällde ut trolljägaren Frida Boisen i SVT

Scrolla för video...

Publicerad 12 september 2021 kl 17.10

Media. Det blev bitvis hårda ord när Nyheter Idag-grundaren Chang Frick och trolljägaren Frida Boisen träffades i SVT:s program "Mötet".
– Jag vet exakt vilka jävla kräk som finns i svensk media. Riktiga jävla äckliga svin. De ska få tillbaka, sade Chang Frick.

Gilla artikeln på Facebook

I Robert Aschbergs förnedrings- och uthängningsprogram "Trolljägarna" åker Frida Boisen runt och konfronterar personer som på nätet har kritiserat bland annat makthavare och invandringen.

Chang Frick har å andra sidan varit kritisk till det svenska medieetablissemangets agerande mot invandringskritiker. Han har också skrivit en uppmärksammad guide till att "hata och hota journalister på rätt sätt".

När duon träffades i SVT:s "Mötet" för att prata om "hat och hot" så gick Chang Frick till verbal attack mot de politiskt korrekta svenska journalisterna.

"Det finns avsnitt av programmet som innehåller obehagliga scener", varnar SVT Play i sin programbeskrivning.

– De ska få den skiten de utsätter andra för. Journalister som beter sig som svin ska få samma bajskaramell som de utsätter andra för och gör karriär på, och vill vara jättefina. Ja, de ska ha det mulat rätt upp i näsborrarna. Det är rättvisa, sade Frick och viftade med näven.

Frida Boisen svarade att hon tyckte att det lät våldsamt när han sade så och samtidigt viftade med näven. Chang Frick svarade:

– Jag vet exakt vilka jävla kräk som finns i svensk media. Riktiga jävla äckliga svin. De ska få tillbaka precis det de utsätter andra för. Allt det du reagerar mot har dina kollegor gjort mot folk för att de har haft fel åsikt. De tyckte något tidigare innan det var tillåtet.


Nyheter från förstasidan

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Han byggde en bit Europa – i Guatemala. Leon Kriers nya stad ser allt annat än ny ut.0 

Mer från Media

Vetenskap

Gott om kritiska metaller i nordiskt urberg. EU oroas över tillgången på sällsynta råvarorna.0 

Mediers roll viktig för att sprida propaganda om klimatförändringar. "Får konsekvenser i det bredare sammanhanget".0 

Kultur

Peg Parneviks vaccin-upplevelse: "Trodde jag skulle dö". Sångerskans ansikte svullnade upp.0 

Här är Abbas första nya låtar. Första nysläppet på 40 år.0