Dubbelvåldtäkten i Strängnäs
Vänsternätverket "Tillsammans för Strängnäs" har fått nog av invandringskritik.

Efter dubbelvåldtäkten – nu anordnas manifestation mot rasism i Strängnäs

Publicerad 10 december 2015 kl 11.37

Inrikes. En svensk småbarnsmamma blev brutalt överfallen och våldtagen av olika asylsökare två gånger i rad under samma natt. Nu svarar en feministisk vänstergrupp i Strängnäs med att arrangera en manifestation – men inte för kvinnans utan för asylsökarnas skull.
– Det är fruktansvärt sorgligt det som hänt, säger en av arrangörerna och syftar då inte på våldtäkterna utan på dem som protesterat mot dem.

Gilla artikeln på Facebook

Fria Tider skrev förra veckan om domen mot de två arabiska våldtäktsmän som varit bosatta på Bert Karlssons skattefinansierade asylboende Hotell Mälarblick i Strängnäs.

En av dem, som dömdes för grov våldtäkt, sade enligt domen "I'm gonna fuck you little Swedish girl" innan han gick till attack mot kvinnan. När han var färdig med våldtäkten spottade han henne i ansiktet.

Fallet har fått stor uppmärksamhet på sociala medier, och på tisdagskvällen samlades en grupp personer utanför Mälarblick för att demonstrera mot våldtäkten med banderoller som "massinvandring = våldtäkt".

Vänsternätverket "Tillsammans för Strängnäs" svarar nu genom att anordna en manifestation mot rasism.

– Vi tänker manifestera mot den rasistiska demonstrationen i går vid Mälarblick. Det är fruktansvärt sorgligt det som hänt och vi måste bekämpa de här krafterna med alla demokratiska medel som finns, säger en av arrangörerna till SVT Nyheter Sörmland.

Det var ursprungligen tänkt att manifestationen skulle hållas på onsdagskvällen, men den stoppades eftersom demonstrationstillståndet inte hade hunnit godkännas. Nu ska vänsteraktivisterna samlas på lördag istället.


Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Miljoner i presstöd till arabisk tidning

Al Kompis beviljas stöd.. Men majoriteten av följarna bor inte i Sverige.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.