" /> " /> " />
Foto: Wikipedia

FN-chef: EU ska undergräva etnisk homogenitet

Publicerad 24 juni 2012 kl 10.11

Utrikes.Bilderbergveteranen och FN:s särskilda sändebud för migrationsfrågor Peter Sutherland menar att EU bör göra allt i sin makt för att splittra medlemsländernas homogenitet. Dessa råd för han fram under ett tal i brittiska Överhuset.

Gilla artikeln på Facebook

Peter Sutherland är chef i FN:s forum för migrationsfrågor och särskild representant i migrationsfrågor utsedd av FN:s generalsekreterare. Han är också styrelseledamot i Goldman Sachs och före detta ledamot i British Petroleum.

Till brittiska Överhuset sa Sutherland i en utfrågning om invandringsfrågor att EU måste göra allt för att undergräva medlemsländernas etniska homogenitet. Han menar att EU:s framtida välstånd står på spel om samhällsmodellen mångkultur inte införs tillräckligt snabbt och starkt, skriver brittiska BBC.

Sutherland säger att massinvandring är "livsviktigt för ekonomisk tillväxt" men att "det är svårt att förklara för folk varför den behövs". Han menar också att EU-länderna måste slå sönder allt vad som finns kvar av folklig gemenskap.

- [Vi] känner fortfarande gemenskap och att vi skiljer oss från andra. Och det är precis det som den Europeiska Unionen, i mitt tycke, ska göra allt för att undergräva, sa Sutherland.

Sutherland, som enligt BBC är medlem i den hemlighetsfulla Bilderberggruppen, säger att EU-länderna måste sluta efterfråga invandrare med hög kompetens och istället tillåta varje individ att fritt välja var han ska bo, studera och arbeta.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Tusentals protesterade på Facebook. Men utpekade mannen får jobba kvar inom staten – trots bildbevis.0 Plus

Afghanerna våldtog flickor. Ett av offren försökte ta sitt liv efter övergreppen – men våldtäktsmännen får milda straff.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Knark ett problem på flera banker

"De flesta" svenska banker anlitar experter på droghantering.. Används för att sova, komma upp på morgonen, prestera bättre och klara vardagslogistiken.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Spotify och P3 i all ära. Men varför låter föräldrar sina barn lyssna på sånt här?0 

Därför glorifierar etablissemanget våldet i "orten". Joakim Andersen om Einárs död och den liberala medelklassens små psykopatologier.0 Plus

Vetenskap

Vikingar bodde i Amerika år 1021. Byggde hus på kontinenten för exakt 1.000 år sedan.0 

Gåtan löst: Där och då tämjdes de första hästarna. Gamla teorin om indoeuropéerna stämde.0 

Kultur

Rapparen: Spotify "en väg in i kriminalitet". "Det största du kan vara är en gangster med mikrofon".0