" /> " /> " />
Foto: Wikipedia

FN-chef: EU ska undergräva etnisk homogenitet

Publicerad 24 juni 2012 kl 10.11

Utrikes.Bilderbergveteranen och FN:s särskilda sändebud för migrationsfrågor Peter Sutherland menar att EU bör göra allt i sin makt för att splittra medlemsländernas homogenitet. Dessa råd för han fram under ett tal i brittiska Överhuset.

Gilla artikeln på Facebook

Peter Sutherland är chef i FN:s forum för migrationsfrågor och särskild representant i migrationsfrågor utsedd av FN:s generalsekreterare. Han är också styrelseledamot i Goldman Sachs och före detta ledamot i British Petroleum.

Till brittiska Överhuset sa Sutherland i en utfrågning om invandringsfrågor att EU måste göra allt för att undergräva medlemsländernas etniska homogenitet. Han menar att EU:s framtida välstånd står på spel om samhällsmodellen mångkultur inte införs tillräckligt snabbt och starkt, skriver brittiska BBC.

Sutherland säger att massinvandring är "livsviktigt för ekonomisk tillväxt" men att "det är svårt att förklara för folk varför den behövs". Han menar också att EU-länderna måste slå sönder allt vad som finns kvar av folklig gemenskap.

- [Vi] känner fortfarande gemenskap och att vi skiljer oss från andra. Och det är precis det som den Europeiska Unionen, i mitt tycke, ska göra allt för att undergräva, sa Sutherland.

Sutherland, som enligt BBC är medlem i den hemlighetsfulla Bilderberggruppen, säger att EU-länderna måste sluta efterfråga invandrare med hög kompetens och istället tillåta varje individ att fritt välja var han ska bo, studera och arbeta.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Ekonominyheter

Larmet: Många svenskar har inte längre råd köpa mat

Hjälporganisationer vittnar om misär på Sveriges gator.. Folk kan inte ens ordna mat på bordet, "varken åt sina barn eller sig själva."0 Plus

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Gängen markerar sina revir. För att förstå varför måste vi lämna det liberala sättet att tänka, skriver Joakim Andersen.0 Plus

Vetenskap

Forskare hittade uråldrigt liv i Siljans meteoritkrater. Fynden kan användas för att utforska liv på Mars.0 

Svenska kvinnor gavs testosteron – då ökade deras prestation. Manliga könshormonet gav tydlig effekt på unga kvinnor.0 Plus

Kultur

Svenskt kultspel ska censureras efter PK-påtryckningar. Crusader Kings anklagas för "fascism" av spelskribenter.0