Oro för våldtäkter när asylsökande araber ställer krav på sex

Publicerad 10 oktober 2015 kl 22.57

Utrikes. Kommentarer i sociala medier visar att många är oroliga efter att muslimska män som nyss anlänt till Nederländerna kräver tillgång till sex under asylprocessen.

Gilla artikeln på Facebook

– Problem, problem problem här, säger en arabisk man till en kvinnlig tv-reporter och pekar mot sitt skrev.

– Bollarna är väldigt stora, tillägger han.

Mannen förklarar vidare att situationen i asylboendet är akut eftersom de som bor där inte "får sex", vilket de uppenbarligen hade väntat sig.

– Jag gick till läkaren och väntade på sjukhuset i tre dagar på grund av det här. Läkaren avfärdade mig bara och sa "gå ut och ha sex med vem som helst", säger den arabiske mannen.

Nu sprider videon skräck i Nederländerna, att döma av kommentarer på nätet där många oroar sig för det ökande antalet våldtäkter i asylkaosets spår.

"Det här är för sjukt för att någon skulle kunna hitta på det. Nästa sak vi får höra är förmodligen att vänsterorienterade domare i Europadomstolen kommer fram till att våldtäktsmännen ska få bidrag för att begå våldtäkter, till följd av deras särskilda behov", skriver en oroad användare på Youtube.


Nyheter från förstasidan

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Kolumn. Jan Tullberg om att försörja välfärdskungar eller nomenklatura.0 

Vetenskap

Spektakulära fyndet: 210.000 år gammal mänsklig skalle i grekisk grotta. Människan kan ha funnits i Europa 150.000 år tidigare än man trott.0 

Svensk uppfinning kan stoppa sommarhettan inomhus. Specialdesignad fönsterfilm fördelar solens värme jämnt från morgon till kväll.0 

Kultur

James Bond ersätts av kvinnlig afrikan i nästa film. Hon spelar "agent 007" i kommande Bondfilmen.0 

Världens dyraste gitarr såld. Fender-gitarr gick för 37 miljoner kronor.0