Jasenko Selimovic
Jasenko Selimovic.

Selimovic (L) anklagas för trakasserier

Publicerad 19 februari 2016 kl 08.19

Inrikes. Jasenko Selimovic (L), som arbetade som statssekreterare för förre integrationsminister Erik Ullenhag, belönades senare med en tjänst EU-parlamentariker för det vänsterliberala partiet. Nu anklagas han för att trakassera sina medarbetare i Bryssel, enligt Aftonbladet.

Gilla artikeln på Facebook

Marit Paulsen lämnade i höstas sin plats som EU-parlamentariker åt Liberalerna och ersattes då av bosniern Jasenko Selimovic, som kräver en mycket massiv invandring från tredje världen till Sverige.

Men under sin tid i Bryssel har den vänsterliberala profilen redan hunnit sparka två medarbetare – och ännu en person är på väg att avlägsnas från sitt uppdrag. Hanteringen liknas vid "trakasserier", enligt Aftonbladet.

– Det sätt på vilket vi i personalen har behandlats liknar trakasserier, ja. Men det får den kommande processen utvisa, säger kanslichefen Christian Juliusson till tidningen.

Selimovic säger själv till tidningen att han tvingats "skilja några människor" i sin "stab från sin anställning".


Invandrarvåldtäkter ska skapa "mångfärgad framtid", hoppas läkare. Uppmanar "svarta, judar, handikappade och frimurare" att "kasta sig över högerfittorna".0 Plus

Forskarna: Så stor är egentligen intelligensklyftan. Närmare 10.000 deltagare detaljstuderades och fick både gener och IQ testade.0 Plus

Nyheter från förstasidan

310 dödsskjutningar i Chicago hittills i år

Mardrömslik våldsutveckling i mångkulturella staden. Grov brottslighet ökar stort efter Black lives matter-kampanjen.0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0