Centern och pedofilerna

SMS:et avslöjar: Här ljuger Fredrick Federley om pedofildomen – igen

Publicerad 26 mars 2021 kl 13.01

Politik. Tidigare C-toppen Fredrick Federley ljög i tv om att han inte läst domen mot sin pedofildömde pojkvän. Åtminstone enligt ett SMS som han själv skickat.

Gilla artikeln på Facebook

Det är tidningen Expressen som publicerar en privat SMS-konversation där Federley erkänner att han läst domen mot den pedofildömde före detta sambon.

"Läst den", skriver Federley i konversationen på en direkt fråga om han läst pedofildomen mot sambon.

I Sveriges televisions talkshow med Carina Bergfeldt hävdade Federley förra fredagen, tvärtom, att han inte tagit del av domen mot sambon.

– Nej nej, jag har inte ens fått den, ingen har skickat den till mig. Ingen ringer till mig och säger: Det här innehåller domen, nu får du sansa dig Frederick, ljög han då och fortsatte på en fråga:

– Det är bara att begära ut den, men det har jag inte gjort och jag tänker inte göra det heller.

I samma intervju ljög den homosexuelle centerprofilen även om att han inte fick kännedom om pedofildomen förrän han läste om den i alternativmedia. Det påståendet har motbevisats flera gånger.

Här ljuger Federley i tv om pedofildömde sambon


Brottsvåg på badhusen

"Jag befann mig i en sexuell nödsituation." Roade sig med att dyka från hopptornet efter våldsamma övergreppet, medan pojken fick föras till sjukhus.0 Plus

Här kampanjar hon mot "vita män" och "rasism". Men när fästmannen Hasan nekades PUT mördade han sin flickvän i protest.0 Plus

SD-topparnas kärlek allt annat än besvarad. Regeringen i Israel vägrar att ens vistas i samma rum som "nynazistiska" svenska partiet.0 Plus

Nyheter från förstasidan


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.