Pedofilbankiren Epstein

Assad: Epstein begick inte självmord

Publicerad 15 november 2019 kl 14.24

Utrikes. Miljardärpedofilen Jeffrey Epstein tog inte livet av sig. Det säger Syriens president Bashar al-Assad i en intervju med ryska Rossiya-24. Enligt Assad finns det ett samband med andra dödsfall, som går ut på att tysta personer som vet hemligheter om västerländska regeringar.

Gilla artikeln på Facebook

I slutet av oktober fastslog en berömd rättsläkare, Michael Baden, som observerade obduktionen av Jeffrey Epstein, att miljardären troligen inte begick självmord utan mördades. Baden hade anlitats av Epsteins bror, som nu själv fruktar att dödas.

– Jag anser att bevisen pekar på att det rör sig om ett mord snarare än ett självmord, sade rättsläkaren i Fox.

I en ny intervju menar den syriske presidenten att Bashar al-Assad att Epstein mördades för att han kände till så många hemligheter om mäktiga män i väst.

Och Epstein var bara en av flera, hävdar han.

– För några veckor sedan dödades den amerikanske miljardären Jeffrey Epstein. De sa att han begick självmord i fängelset. Men han dödades för att han kände till många vitala hemligheter om viktiga personer från vissa regeringar, inklusive den brittiska och amerikanska, och förmodligen andra länder, säger Assad till Rossiya 24, enligt Sputnik.

Nyligen mördades också Vita hjälmarnas grundare James Le Mesurier, som enligt den syriske presidenten i många år ska ha arbetat ihop med Nato. Aftonbladet har kallat det mordet för "mystiskt". Han hittades död på en gata i Istanbul, sedan han "fallit" från en balkong. Assad menar att alla att dessa mord, inklusive dödandet av Usama Bin Laden och IS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadi, sker för att de känner till så många hemligheter. När de spelat ut sin roll, dödas de, säger han.


Familjen som flydde Sverige

Sverige tvångsplacerade henne hos arabisk bidragsfamilj. Då "kidnappade" pappan sina egna döttrar och flydde landet – nu talar hon ut i utländsk media.0 Plus

Tusentals protesterade på Facebook. Men utpekade mannen får jobba kvar inom staten – trots bildbevis.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Vetenskap

Hör de mystiska "monstervrålen" från bergen. Skräckinjagande ljuden beskrivs som vrål från en drake.0 Plus

Hitlers okända statyrivariver. Jämförs med "Black lives matter"0 Plus

Kultur

Danska Sarah, 19, vägrar dejta turk – rasiststämplas i Sverige. "Jag är inte så mycket för utlänningar"0 Plus