Tay Anderson.

BLM-profil misstänks för övergrepp mot över 60 barn

Publicerad 2 juni 2021 kl 17.26

Utrikes. Tay Anderson, ledamot i Denvers skolstyrelse och BLM-aktivist, anklagas nu för sexuella övergrepp och våldtäkter. Hittills har 62 minderåriga – så kallade ensamkommande och barn till illegala invandrare – rapporterats som offer för Anderson, skriver Law Officer.

Gilla artikeln på Facebook

Sexhärvan uppdagades i slutet av mars när Black Lives Mattes i ett uttalande pekade ut Tay Anderson för att ha förgripit sig sexuellt på en kvinna.

Nu har totalt 62 misstänkta offer rapporterats in. Det ska röra sig alltifrån brutala våldtäkter till sexuella ofredanden.

Tay Anderson har haft en ledande roll i Denvers skolstyrelse och har i media hyllats som delstaten Colorados yngsta svarta folkvalda tjänsteman.

Offren uppges vara illegala invandrarbarn och de yngsta ska vara i 14-årsåldern, skriver Law Officer.

Som frenetisk BLM-anhängare har Anderson tidigare gjort klart att han tänkt använda sin position för att se till att den vänsterextrema rörelsens idéer ska genomsyra skolsystemet i Denver.

Under det första styrelsemötet vägrade han att resa sig upp när den amerikanska trohetseden lästes upp, med hänvisning till att Donald Trump satte illegala invandrarbarn "i burar".

Tay Anderson har tidigare öven suttit i Colorados representanthus och haft en lokal ledarroll inom det demokratiska partiet.

Han har nu lämnat sin plats i skolstyrelsen men säger att han är oskyldig och har utsatts för "obefogade falska anklagelser".


Satte skräck i muhammedanerna. Arabisk historiker: "Ingen vågade möta dem i strid"0 Plus

Liberala floskeln "Vi är alla afrikaner" utmanas av spektakulärt fynd. Människoliknande varelser i Europa vid en tid då våra påstådda förfäder i Afrika såg ut som apor, enligt ny studie.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0 

Har bara krav och inga skyldigheter. Kan invandrarnas relation till Sverige verkligen upprätthållas i längden, undrar Jan Tullberg.0 

Mer från Utrikes

Avslöjade Clinton – hittad död

Låg bakom stort korruptionsavslöjande – liket upptäcktes på lördagen.. Paret Clinton anklagas för att ha röjt dussintals fiender ut vägen.0 Plus

Ungern ska förbjuda HBTQ-propaganda för barn

Förbereder ny anti-pedofillag.. Förbjuder material till unga som uppmuntrar till homosexualitet och könsbyten.0 

Vetenskap

Snabbt ökande förskrivning av adhd-läkemedel . Var tionde pojke i Sverige har nu fått diagnosen.0 

Enkelt test visar risken för alzheimer. Lundaforskarnas upptäckt.0 

Kultur

Abortaktivistens bild upprör. "Så där håller man inte ett spädbarn."0 

"Jag kallar det PK": Ulf Brunnberg rasar mot nya Saltkråkan. Skådisarnas bråk om nyinspelningen.0