Epstein-medhjälpare redo ange namn – nu undrar folk när hon begår "självmord"

Publicerad 4 juli 2020 kl 17.02

Inrikes. Pedofilbankiren Jeffrey Epsteins påstådda medhjälpare Ghislaine Maxwell uppges nu vara redo att namnge personer som ingått i pedofilnätverket, uppger Fox.

Gilla artikeln på Facebook

Det var tidigare i veckan som societetskvinnan Ghislaine Maxwell greps sedan hon gömt sig i ett lyxigt hus i skogarna i New Hampshire.

Maxwell anklagas för att ha hjälpt Jeffrey Epstein hitta minderåriga flickor till hans pedofilnätverk, där inflytelserika personer påstås ha ingått.

När Epstein hittades död i sin häktescell i New York i augusti förra året slog myndigheterna omedelbart fast att det var ett självmord. Men den berömde rättsläkare Michael Baden, som anlitades av Epsteins bror, sade tvärtom att det troligen handlar om ett mord.

Nu är Maxwell redo att samarbeta med FBI och namnge personer.

"Hon har alla incitament för att göra det", enligt Fox News.

Och det skulle kunna innebära stora problem för många celebriteter, hävdar tv-kanalen.

– De behöver bara hålla henne vid liv, påpekar kommentatorn och den tidigare åklagaren Nancy Grace. För jag kan garantera att det nu sitter mäktiga män och skakar på grund av vad hon kan berätta om dem.

Därför skämtar många i sociala medier om att även Maxwell kommer begå "självmord".

"Jeffery Epsteins flickvän Ghislaine Maxwell har arresterats och har tyvärr begått självmord nästa vecka", skriver till exempel Youtubeprofilen Chad Prather på Twitter.

"Kan vi alla komma överens i förväg att om Ghislaine Maxwell hamnar död i en fängelsecell, så var det inte självmord?", skriver Young Turks-profilen Cenk Uygur.


"De har inte skapats på denna jord." Topphemlig militärgrupp ska ha säkrat material från besökare från rymden.0 Plus

Forskare vill utrota "fördomar" – med elektriska och magnetiska impulser mot hjärnan. "Exempelvis fördomen som leder till att terrorhandlingar kopplas till personer av arabiskt ursprung."0 Plus

Nyheter från förstasidan

George Soros fyller 90

Miljardären lägger ännu ett årtioende bakom sig. Men Soros kulturmarxistiska livsverk har kanske aldrig varit så hotat som idag.0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Depression, bipolär sjukdom och schizofreni. Dansk forskningsstudie stärker sambandet mellan PK-åsikter och traditionell galenskap.0 Plus

Kultur

Björn Kjellman: Fel att den "vite mannen" får så mycket utrymme. "Vår värld är orättvis och fördomsfull."0 

Vänsteraktivister rasar efter att svart komiker skämtat om slaveriet. Komediklubb attackeras efter politiskt inkorrekta skämt.0