Foto: U Sundell/CC-BY-NC-SA

Fängelse och utvisning för barn­våld­täkt på asyl­slott - media mörkar

Publicerad 29 augusti 2012 kl 08.00

Inrikes.Tre års fängelse och tio års utvisning till Afrika blev straffet för den illegale invandrare som våldtog en svensk 13-årig flicka på asylboendet Westsura herrgård i Surahammar i augusti. Etablerad media hade emellertid inte möjlighet att rapportera om fallet, eftersom spalterna var fulla med nyheter om hur rasistiska svenskar är i Forserum.

Gilla artikeln på Facebook

Våldtäkten ägde rum natten mellan den 9 och 10 juni i en bastu- och duschbyggnad på Westsura herrgårds område. Flickan skulle bara passera utanför flyktingförläggningen när den nu dömde afrikanen slet in henne i parken runt asylherrgården.

Med hjälp av den mycket starka tekniska bevisningen dömdes en 27-årig afrikan från Nigeria, Farouk Grillo, för våldtäkt av barn, rapporterar Avpixlat.info.

I fallet fanns stark teknisk bevisning och skadedokumentation som bekräftade flickans berättelse i åklagare Helen Lundgrens gärningsbeskrivning.

Som Fria Tider tidigare rapporterat hade flickan ingen koppling till asylslottet. Förutom lokaltidningen ansåg inte etablerad media att våldtäkten borde komma till allmänhetens kännedom ens när den inträffade. Samma medier fortsätter att tiga idag - trots fällande dom.

Domen mot den illegala invandraren inte har uppmärksammats på någon av de stora tidningarnas sajter. En sökning visar att det endast finns en notis i lokaltidningen Vlt.se och på Västmanlandsnytt på Svt.se.

Statliga SVT toppar sin nyhetssida med rapportering från Forserum, där en somalisk kvinna har lämnat ett påstående om att hon ska ha bilvit ofredad av svenska ungdomar. Uppgifterna har dock inte bekräftats.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Kolumn: Paul Gottfried. Om lärosäten som dukar under för politisk korrekthet.0 Plus

Asylkaoset

Ekonominyheter

Positiva trenden från i våras bruten. Dyster prognos för stora branscher om trenden håller i sig0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Bogvisiret var en bluff. Widar Nord om varför Estoniabilderna är århundradets avslöjande.0 

Vetenskap

Konstgjort ben läker skelettskador. Forskarnas nya metod.0 

Svenska Gunnel, 27, dog som sexslav hos afghaner. Blev offer – redan före massinvandringen.0 Plus

Kultur