Mordet på Adriana

Polisen söker bilen som användes vid mordet på Adriana

Publicerad 4 augusti 2020 kl 16.32

Efterlyst. Polisen har nu gått ut med en bild på den bil som användes vid skjutningen i Botkyrka natten mot söndagen, då 12-åriga Adriana sköts till döds.

Gilla artikeln på Facebook

Bilden på bilen – som kan vara stulen – togs av en övervakningskamera vid tiden för brottet på brottsplatsen, vid McDonalds och Shell i Hallunda. Skjutningen ägde rum vid halv fyra-tiden på natten till söndagen den 2 augusti.

Personer som såg bilen i anslutning till brottsplatsen ombeds kontakta polisen. Även de som gjort iakttagelser av bilen före eller efter brottet uppmanas höra av sig.

Polisen arbetar just nu med att få en bild av omständigheterna på brottsplatsen och är mycket angelägen om att få in iakttagelser.

Det finns enligt polisen uppgifter i utredningen som pekar på att det finns personer som befann sig på platsen vid tiden för brottet men som lämnade den innan polisen kom till platsen. Dessa personer är polisen särskilt angelägen om att komma i kontakt med.

Den som har gjort iakttagelser eller har information att lämna kan ringa 114 14 eller lämna information via polisens kontaktformulär.


Nyheter från förstasidan


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.