Pedofilbankiren Epstein
Ann Coulter misstänker att det finns mer än bara pedofilpengar bakom fenomenet Jeffrey Epstein.

Teorin: Jeffrey Epstein bedrev utpressning för främmande makt

Publicerad 12 juli 2019 kl 00.36

Utrikes. Högerprofilen Ann Coulter misstänker att miljardären Jeffrey Epstein har drivit sin pedofilverksamhet som ett sätt att skapa hållhakar på mäktiga amerikanska män för främmande makts räkning.

Gilla artikeln på Facebook

Jeffrey Epstein greps i helgen misstänkt för omfattande trafficking med minderåriga flickor.

Det har sedan en lång tid tillbaka uppmärksammats att den judisk-amerikanske miljardären har umgåtts flitigt med mäktiga personer som den före detta USA-presidenten Bill Clinton och Storbritanniens prins Andrew. Clinton har enligt ett tidigare avslöjande från Fox News deltagit vid åtminstone 26 resor med Epsteins privatjet "Lolita Express", som uppges ha haft en särskild säng avsedd för gruppsex med unga flickor.

Trots att den avancerade pedofilverksamheten var allmänt känd kom Epstein år 2008 undan med ett mycket lågt straff för brott mot endast en 14-åring. Det slutade med att han avtjänade ett 13 månader långt fängelsestraff i Florida. Han fick dock tillåtelse att vistas 12 timmar per dag utanför murarna.

Myndigheternas synnerligen slappa agerande i ärendet har skapat kritik och även väckt frågor om det kan finnas mäktigare krafter bakom Jeffrey Epsteins verksamhet.

Ann Coulter, en känd politiskt kommentator i USA, säger i en radiointervju att hon har följt Epsteinfallet noga ända sedan 2005.

– Flickorna har berättat att Epstein ville att de skulle ha sex med mäktiga män och sedan komma tillbaka till honom och rapportera om vad de ville göra och vilka fetischer de hade. Dessutom hade han dolda kameror överallt i sitt hus. Så det här har uppenbarligen skett i utpressningssyfte. Det framstår för mig som att något mycket större ligger bakom detta, möjligen en statlig sponsor.

Coulter säger sig vara "nervös" över att fallet inte heller denna gång kommer att lösas.

– Jag har följt det här i 15 år och det är helt otroligt hur allt sopas under mattan. Det finns mäktiga pengar bakom den här killen.

Hon konstaterar också att det framstår som ett mysterium hur miljardären Jeffrey Epstein egentligen har lyckats tjänat alla sina pengar.


Ekonominyheter

Marginalen bank: Fel att beskriva våra lån som en gåva från skattebetalarna

"Är inte återbetalningsfria".. Så svarar banken på gårdagens artikel om subventionerade lån till kvinnor och minoritetsgrupper.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Brev till kultursidan. Omöjligt att förstå Sveriges nedgång utan att förstå ägandet, skriver Johan Alltman.0 

Mer från Utrikes

Justin Trudeau i "brownface"-skandal

Målade ansiktet helt brunt.. "Uppfattade det inte som rasistiskt då."0 

Vackra naturen lockar flest turister till Sverige

Landets skönhet i topp – PK-kulturen mindre lockande.. Hela listan: Därför väljer utlänningar att besöka Sverige.0 Plus

ADL lovar ödelägga landets turistnäring med "obefogade" nazistanklagelser. Planerar sprida smutskastningskampanj i "CNN, NBC, New York Times och Washington Post", skriver ADL i ett brev.0 

Sidor

Vetenskap

Google-visselblåsaren: "En orwellsk mardröm till censurmaskin". Zachary Vorhies om tiden hos IT-jätten och efterspelet.0 

Kineserna kan ha tagit emot "meddelande från utomjordingar". Radiosignaler från galax tre miljarder ljusår bort.0 Plus

Kultur

Vänsterextremist åtalad för attack mot Dan Park. Hällde milkshake över gatukonstnären under AFS-möte.0 

Sabaton i allvarlig bilolycka. "Vi är glada över att vara vid liv."0