Youtube-chocken: Diskmedlet har ingen "powerball"

Publicerad 16 juli 2017 kl 14.25

Konsument. Det populära tablettbaserade diskmedlet Finish påstås ha en "powerball" i varje tablett. Men nu har miljontals Youtube-användare funnit att den röda kulan i själva verket bara är en röd tablett med en rund topp.

Gilla artikeln på Facebook

Det är Youtube-kontot "Be Amazed" som till sina knappt en miljon följare postat filmen "Topp 10: Vardagliga saker som visar att du lever i en lögn".

Höjdpunkten i videon, som med 2,4 miljoner visningar är en av de mest sedda på Youtube idag, är att diskmedlet Finish så kallade "powerball" inte existerar.

sin hemsida beskriver Finish sin powerball som "revolutionerande" och hävdar att den "skrubbar bort de tuffaste matrester, såsom torkad lasagne och havregryn, i ett nafs".

Men Youtube-bloggaren bakom avslöjandet är av en annan uppfattning.

"Det visar sig att det här är bara fascinerande marknadsföring och en fet lögn som har lurat oss i åratal", konstaterar Be Amazed i Youtube-klippet.


Video: Kommer "aldrig i livet" flytta tillbaka. "För mycket våldtäkter, mord, knivhuggningar, halshuggningar, skjutningar, sprängningar, rån, allt."0 Plus

Feministerna lockar barn med gratis medlemsskap. Småglin ska möjliggöra fortsatt skattefinansierad kamp mot "rasism".0 Plus

Nyheter från förstasidan

Masskytt riktade in sig på vita män

Sköt fem personer i USA. Ville hämnas på "militärliknande" vita män.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0 

Har bara krav och inga skyldigheter. Kan invandrarnas relation till Sverige verkligen upprätthållas i längden, undrar Jan Tullberg.0 

Vetenskap

Så såg svenskarna ut för 8.000 år sedan. Återskapas med hjälp av skallar och DNA.0 

Kultur

Abortaktivistens bild upprör. "Så där håller man inte ett spädbarn."0 

"Jag kallar det PK": Ulf Brunnberg rasar mot nya Saltkråkan. Skådisarnas bråk om nyinspelningen.0