Ann Coulter chockade både publiken och Fredrik Skavlan när hon i SVT sade saker som ingen svensk författare skulle våga säga.

Ann Coulter i Skavlan: Feminister är arga manshatande flator

Publicerad 6 oktober 2018 kl 13.45

Media. Det gick inte så bra när Fredrik Skavlan försökte göra en kritisk intervju med Ann Coulter i fredagens avsnitt av SVT/NRK-satsningen Skavlan. Hon talade minst sagt frispråkigt om både invandring och feminism.
– Du vill utplåna alla kulturer, sade hon till Fredrik Skavlan.

Gilla artikeln på Facebook

Skavlan kanske skulle ha tänkt en gång extra innan han bjöd in den konservativa profilen och författaren Ann Coulter till sitt omtalade program.

Hon skrädde nämligen inte orden när hon dök upp i SVT på bästa sändningstid under fredagen.

Coulter, känd för sitt tidigare stöd till Donald Trump, pratade bland annat om invandringens negativa konsekvenser, som hon menar tvingar ner lönerna för den inhemska befolkningen i USA, särskilt fattiga. Enligt henne är invandringen till Sverige ingenting mot den som USA fått utstå de senaste decennierna.

– I 50 år har vi tagit emot invandrare från tredje världen. Och vilka löner driver de ned? Lönerna för de fattigaste.

Redaktionen på SVT måste ha dragit sig rejält i håret när Skavlan sedan frågade henne om hon är feminist.

– Jösses, nej. Jag vet inte vad det betyder i Europa, men i USA brukar det betyda att man är en manshatande lesbisk kvinna.

Efter en kort tystnad, och harmsen reaktion från publiken, svarade en förbluffad Skavlan att det väl ändå inte är sant.

– Det gör det visst, fortsatte Coulter.

Ann Coulter var till och med öppet kritisk till att kvinnor har rösträtt, eftersom det enligt henne inte har visat sig vara så bra för samhället.

– Detta är otroligt intressant, säger en ännu mer frapperad Skavlan.

Ann Coulter liknar också Donald Trump vid en nödvändig "cancerbehandling" som kan ta död på den vänsterliberala massmedian, för att sedan låta riktig journalistik växa fram igen.

Samtidigt är hon dock besviken på att den amerikanske presidenten inte hållit alla sina vallöften, som att bygga muren mot Mexiko och att ta hem alla soldater från Afghanistan.

I slutet av programmet påstår Fredrik Skavlan att hennes åsikter om invandrare är "främmande" för skandinaver. Men då påpekar Ann Coulter att massinvandring i slutändan kommer leda till att världens folk och kulturer försvinner och att alla ser likadana ut.

– Du vill utplåna alla kulturer, säger till Skavlan, som dock förnekar att det är vad han vill.

När Skavlan hävdar att USA "bygger på invandring" svarar Coulter att det är fel, och att landet är en tidigare brittisk koloni byggd på frihet och inget annat.

Fredrik Skavlan går dock aldrig till någon särskilt hård attack mot Ann Coulter, något han fått kritik för att ha gjort mot den svenske SD-ledaren Jimmie Åkesson.


Som magi – spektakulära upptäckten. Så fungerar den mycket enkla och smärtfria terapin.0 Plus

Video: Skulle återförenas med sin mor efter sju år. Då angrep 15-åringen henne med sparkar – för att försvara pappans "heder".0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Dyrare än någonsin bygga hus i Sverige

Kostnaderna steg 2,9 procent 2019.. Nu ökar Sverige försprånget – är redan dyrast i EU.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Kolumn. Joakim Andersen minns en av vår tids främsta tänkare.0 Plus

Mer från Media

Bard till familjen Bonnier: "Oacceptabelt" att era tidningar leds av stalinister

Riktar sig direkt till ägarfamiljen efter bråket.. "Peter Wolodarski på DN och Pia Rehnquist på Sydsvenskan bedriver stalinistiska utrensningar mot alla som inte håller med dem."0 

Vetenskap

Svenska forskare kan ha hittat fungerande botemedel mot fetma – utan biverkningar. Kan reglera hur mycket och hur snabbt maten bryts ner.0 Plus

Folkslag bär på unika gener från förhistorisk apmänniska. Spår av utdöda arten dröjer sig kvar – mitt i tredje världen.0 Plus

Kultur

Vrålade "Fuck Jimmie!" och visade rumpan i SVT. Kvinnliga artisten skrek ut politiska budskap och visade baken inför kameran.0 

PK-storm mot Stephen King. Kritiserade kvotering av ickevita i filmroller.0