Centern och pedofilerna

Annie Lööf också vän med Federley-pedofilen

Publicerad 1 december 2020 kl 00.40

Inrikes. Centerpartiets ordförande Annie Lööf är själv vän med en av de dömda pedofiler som stått EU-parlamentarikern Fredrick Federley nära, rapporterar Stoppa Pressarna.

Gilla artikeln på Facebook

C-toppen och gayprofilen Fredrick Federley meddelade att han skulle ta en paus från politiken när Stoppa Pressarna förra veckan avslöjade att han hade en grov barnvåldtäktsman som sambo.

Senare kom det fram att Federley hade ytterligare en nära pedofilvän, en 46-årig man som just nu avtjänar ett fängelsestraff för barnpornografibrott. Det framkommer i domen att mannen fantiserade om att våldta spädbarn och planerade "peddoträffar".

Federley och pedofilen har bland annat gått på sexpartyn och gayklubbar tillsammans, enligt Stoppa Pressarna.

Den fängslade 46-åringen är internationellt engagerad för Senterpartiet, som är Centerpartiets norska systerparti. Enligt Stoppa Pressarna har han vid flera tillfällen träffat Annie Lööf och haft Facebook-kontakt med den svenska C-ledaren. Bland annat umgicks de under Almedalsveckan i juli 2018.

Centerpartiets pressekreterare Anna Simon-Karlsson tillbakavisar dock att Annie Lööf skulle vara "nära" vän med den 46-årige pedofilen.

– Det stämmer inte att de är nära vänner. Tvärtom är detta bara en ytlig Facebook-kontakt, som hon nu tagit bort, och Annie Lööf kände inte till dessa avskyvärda brott, säger hon till Stoppa Pressarna.

Källor inom Centerpartiet uppger dock för Stoppa Pressarna att Annie Lööf och pedofilen har setts tillsammans vid ett flertal tillfällen.

Partiet har inte svarat på Stoppa Pressarnas fråga om hur det kommer sig att flera företrädare från Centerpartiet har dokumenterat samröre med dömda pedofiler.


Befolkningsbytet

Nytt rekord i utvandring. Siffror visar: Så flyr vi när tredje världen flyttar in.0 Plus

Fick orgasm av våldtäkten och stannade kvar för två till. "Tänkte att jag förtjänade det" – nu får Tinder-kvinnan 115.000 kr i skadestånd och mannen fängelse.0 Plus

Ekonominyheter

Biden försöker sätta kommunist på tung finanspost

Tunga protester från delstaterna och republikaner.. Vita huset vill att bankiren Saule Omarova tar över myndigheten OCC.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Tidningen mörkar bestialiska brottet. Låter istället våldtäktsmannen posera som "cool" gangster på stämningsfulla bilder i tidningens reportage.0 

Mer från Inrikes

Stockholmspolisen grep 75 sexköpare

Slog till i city och närförorterna.. Männen ska få "hjälp sluta köpa sex" på särskild mottagning.0 

Kvinna döms för mord på sambon

Friades i tingsrätten.. 50-årige företagaren från Hallstahammar försvann spårlöst.0 

Forskare odlar fram svenska cideräpplen

Korsar svenska äpplen med franska och engelska.. Ska ge tillräckligt bittra frukter för svensk cidertillverkning.0 

Vetenskap

Studie: Så styr media vår syn på invandring. Forskare jämförde reaktioner på artiklar i Avpixlat och ETC.0 Plus

Forskare: Obehagliga nästest för corona görs i onödan. Smärtfria salivtest fungerar lika bara.0 

Kultur

Vänsterduons insats i "På spåret" hånas. Carina Bergfeldt och Marcus Oscarsson sågas.0 

Kritiken: Notre Dame görs om till "politiskt korrekt Disneyland". "Upptäcktsspår" med fokus på Afrika, "modern konst" och ljudeffekter.0