Bidenskandalen

Bidens ex-kollega bekräftar mejlen

Publicerad 22 oktober 2020 kl 14.52

Inrikes. En före detta affärspartner till Hunter Biden bekräftar nu att e-post som New York Post tidigare publicerat i den så kallade Bidenskandalen är äkta, uppger tidningen i en ny artikel. Dessutom påstår han att Joe Biden varit inblandad i en affär med ett kinesiskt energiföretag.

Gilla artikeln på Facebook

Tony Bobulinski, som beskriver sig själv som en före detta affärspartner till Joe Bidens son Hunter Biden, säger nu i New York Post att han var en mottagarna till de e-post som tidningen publicerat om Bidenskandalen.

Han bekräftar alltså att det är äkta.

Enligt Bobulinski ska Joe och Hunter Biden ha diskuterat sina affärer med ett kinesiskt energiföretag 2017, och sonen ska ha kallat pappa Joe för "min ordförande".

Joe Biden skulle få en del av den vinsten, 10 procent, påstår Bobulinski.

Det handlar om miljontals dollar.

Bobulinski ska ha varit VD för Sinohawk Holding, ett holdingbolag som uppges var ett partnerskap mellan det kinesiska företaget China Energy Co. och Bidenfamiljen.

– Jag har sett vicepresident Biden säga att han aldrig har pratat med Hunter om dennes affärsverksamhet. Jag har sett med egna ögon att det inte är sant, för det var inte bara Hunters verksamhet, de sa att de satte Bidens släktnamn och dess arv på spel, säger han i New York Post.

Joe Biden har tidigare förnekat anklagelserna i New York Post.


Video: Skulle återförenas med sin mor efter sju år. Då angrep 15-åringen henne med sparkar – för att försvara pappans "heder".0 Plus

Bekräftades vara äkta – nu tätnar mysteriet. Besättningen berättar om filmerna från närkontakten som militären först försökte mörka.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Carl Philip och Sofia har covid-19

Kungahuset bekräftar. "Prinsparet uppvisar lättare influensasymptom, men mår efter omständigheterna väl."0 

Ekonominyheter

Riksbanken: Ny nedgång i ekonomin

Reporäntan kvar på noll procent. "Väntas vara kvar på den nivån de kommande åren."0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Bogvisiret var en bluff. Widar Nord om varför Estoniabilderna är århundradets avslöjande.0