Terrordådet i Manchester

Ögonvittnet Abby: Folk sprang omkring utan kroppsdelar

Publicerad 23 maj 2017 kl 09.04
Av Mattias Albinsson

Utrikes. Chockade människor som sprang omkring med kroppsdelar avslitna. Det är något som ögonvittnet Abby Mullen berättar om på Facebook.

Gilla artikeln på Facebook

Abby Mullen, en kvinna i 20-årsåldern som till vardags arbetar på ett lekland i hemstaden Airdrie i Skottland, var en av tusentals unga kvinnor som igår tagit sig till Manchester för att få se sin idol Ariana Grande uppträda. Hon lämnade arenan innan sista låten spelat klart för att lyckas få tag på en taxi tillbaka till hotellet.

"När vi var på väg därifrån utlöstes en bomb eller explosion några meter framför mig", skriver hon och fortsätter: "Folks skinn, blod och avföring var överallt, inklusive i mitt hår och på min väska, jag hittar fortfarande saker som jag inte vill veta vad det är i mitt hår."

Hon har även postat bilder på Facebook som hon skriver kan väcka anstöt, men hon gör det ändå för att "folk behöver se hur grym den här världen verkligen är".

Abby berättar också hur aningslösa människor sprang omkring utan delar av kroppsdelar och utan delar av sitt skinn, en syn hon inte tror hon kommer kunna glömma i första taget.

"Man förväntar sig aldrig att sådana här saker ska drabba en, men det här bevisar att det kan hända vem som helst", skriver Abby Mullen.

Själv klarade hon sig emellertid fysiskt oskadd undan med blotta förskräckelsen.


Nya bilder visar: Stalins ubåt fick in fullträff. Endast sju av 40 ombord överlevde S-märkta militärtransporten till Tredje riket.0 Plus

"Rasistisk attack" väcker starka känslor. Kvinnan fick näs- och kindbenen brutna av männens oprovocerade våld.0 Plus

Vansinneskörningen i Malmö

Körde sin Mercedes rakt in i parkerade bilar under vansinnesfärd. Mammans ben var "söndertrasat" när den 21-årige bidragstagaren valde att avvika i riktning mot Rosengård.0 Plus

Ekonominyheter

Facebook och Twitter förlorar miljarder

Marknaden orolig för hur plattformarna kommer klara sig.. Donald Trumps 89 miljoner följare stod för 40 procent av trafiken på Twitter.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.