EU-valet 2019

Kasselstrand till vänstern: "Ingen är så hjärntvättad som ni – ni är Soros lakejer"

Publicerad 20 maj 2019 kl 20.31

Inrikes. Polisen tillät extremvänstern skräna sönder Alternativ för Sveriges torgmöte på Stortorget i Malmö. Gustav Kasselstrand skrädde som vanligt inte orden när han talade.
– Så länge jag lever är Sverige inte förlorat!, dundrade partiledaren.

Gilla artikeln på Facebook

Under måndagen höll Alternativ för Sverige sitt torgmöte i Malmö.

Inför mötet hade polisen lovat på sin hemsida att man skulle "vara på plats för att det politiska mötet ska kunna hållas, åhörare ska kunna lyssna och eventuella meningsmotståndare ska kunna uttrycka sina åsikter".

Särskilt den senare punkten var tydligen viktig för polisen, även om extremvänstern inte uttryckte så mycket åsikter, utan vrålade och förde oväsen under hela torgmötet. Till och med i videoinspelningar från AFS tal är det bitvis omöjligt att höra vad som sägs för att polisen accepterade extremvänsterns antidemokratiska angrepp.

Partiledaren Gustav Kasselstrand räddes dock inte den gallskrikande vänstern.

Han konstaterade först och främst att vänstern bara blir färre och färre till antal. När han stod på samma torg 2011 med Sverigedemokraterna var där många fler vänsterextremister.

– Men nu är det ett ganska litet gäng som står här och skriker sig hesa. Då var hela Stortorget fyllt av vänsterextremister, sade han. Att styrkeförhållandena skiftar blir allt tydligare, även här i Malmö.

– Nationalismens renässans är här. Vi lever just nu i en brytningstid där det gamla unkna etablissemanget och deras bandhundar kastas på historiens soptipp i land efter land, fortsatte Gustav Kasselstrand i Malmö samtidigt som han pekade mot vänstern.

– Det är komiskt att se hur de som slog sönder halv Göteborg för tjugo år sedan i protest mot EU-toppmötet idag skriker sig hesa när vi vill lämna EU. Jag kan inte komma på någon grupp som har blivit så hjärntvättad så snabbt som den svenska vänstern.

– Tidigare var de EU-motståndare, idag är de George Soros främsta företrädare och lakejer! De är redo att göra vad som helst för att försvara lobbyisterna, det internationella storkapitalet och för att EU-motståndet inte ska växa, fortsatte han.

Partiledaren talade också om framtiden för Sverige. Även om den på flera sätt ser mörk ut finns ännu den starka svenska folksjälen kvar, förklarade han, och den tänker hans parti väcka till liv.

– Revolution är ingen tebjudning, och att ta tillbaka friheten i Sverige är inte heller någon tebjudning, men nån ska göra det. Krävs det att vi står på gator och torg, så gör vi också det. För vi kan inte lita på att Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin, Ulf Kristersson eller någon av de andra pajaspolitikerna kommer göra ett ärligt handtag för Sverige. Utan det krävs att vi själva är den förändring vi vill se i samhället.

– Det måste bli mer tåga i svenskarna, som vi var förr i tiden, men den folksjälen finns kvar. Vi måste bara väcka den. Så länge jag lever är Sverige inte förlorat, så länge vi lever är Sverige inte förlorat!, förklarade Gustav Kasselstrand för åhörarna.

– Det kommer en ny tid, en ny tid där politikerna ska sätta det egna folket främst. Den tiden ska vi vara pionjärer för. Våra idéer ligger i tiden och vi kommer få uppleva den dagen då våra idéer är regeringspolitik. Sanna mina ord!


SD-topparnas kärlek allt annat än besvarad. Regeringen i Israel vägrar att ens vistas i samma rum som "nynazistiska" svenska partiet.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Knark ett problem på flera banker

"De flesta" svenska banker anlitar experter på droghantering.. Används för att sova, komma upp på morgonen, prestera bättre och klara vardagslogistiken.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Spotify och P3 i all ära. Men varför låter föräldrar sina barn lyssna på sånt här?0 

Därför glorifierar etablissemanget våldet i "orten". Joakim Andersen om Einárs död och den liberala medelklassens små psykopatologier.0 Plus

Mer från Inrikes

Riksåklagaren överklagar våldtäktsdom till HD

Ung kvinna våldtogs under knivhot.. Inte grovt brott, ansåg både tingsrätten och hovrätten.0 

Här blir guvernören misshandlad på scenen

Dramat i Iran fångat på film.. Angriparen kränkt för att hans fru blev vaccinerad av manlig läkare.0 

Vetenskap

Vikingar bodde i Amerika år 1021. Byggde hus på kontinenten för exakt 1.000 år sedan.0 

Gåtan löst: Där och då tämjdes de första hästarna. Gamla teorin om indoeuropéerna stämde.0 

Kultur

Rapparen: Spotify "en väg in i kriminalitet". "Det största du kan vara är en gangster med mikrofon".0