SD bjöd in unga offer för förnedringsrån till riksdagen

Publicerad 21 november 2021 kl 17.48

Inrikes. Riksdagsmannen Tobias Andersson (SD) höll i veckan ett seminarium om "ungdomsrån med svenskfientliga motiv" i riksdagen. På plats var tre unga som utsatts för förnedringsrån av invandrare.

Gilla artikeln på Facebook

Seminariet arrangerades av Tobias Anderssons riksdagsnätverk mot svenskfientlighet.

Bland deltagarna fanns tre unga som utsatts för svenskfientligt förnedringsvåld och som bjudits in till Stockholm av SD.

En av dem var Kenny Friberg, som av ett invandrargäng utsattes för ett bestialiskt rån som pågick i sex timmar. Bland annat fick han en pistol nedtryckt i munnen och en colaflaska uppkörd i rumpan. Efteråt dömdes Kenny för att ha "hetsat" mot gärningsmännen när de satt och hånskrattade åt honom i rättssalen.

– Jag fick flytta från min hemstad och byta namn. Jag fann min trygghet i en skottsäker väst, sade Kenny Friberg under seminariet.

"Alla tre upplevde att deras gärningsmän (samtliga hade invandrarbakgrund) valt ut dem för att de var svenskar, att straffen inte gav dem upprättelse och att stödet från det offentliga var bristfälligt", sammanfattar Tobias Andersson efter seminariet och fortsätter.

"Samtliga var även eniga om att det var ett svek av övriga partier att ignorera seminariet. Ingen av de 287 ledamöterna från andra partier tog sig tiden att dyka upp för att visa pojkarna sitt stöd."

På plats var även Björn Söder (SD), vice ordförande för nätverket mot svenskfientlighet.


Bär på särskild "spök-dna" som saknas hos européer och asiater. Men forskarna vet inte vad det är för apmänniska som afrikanerna blandat sig med.0 Plus

Salivprover visar: Homofobi kan vara naturligt. Åsynen av hånglande män framkallar samma α-amylasnivåer som fluglarver och otäcka maskar, hos heterosexuella män.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Tidningen mörkar bestialiska brottet. Låter istället våldtäktsmannen posera som "cool" gangster på stämningsfulla bilder i tidningens reportage.0 

Mer från Inrikes

Kultur

Ilskan: "Ace of Base spelar på flyktinghatar-propaganda-gala". Jenny Berggren på tv-gala till stöd för polska gränssoldater.0 

Vänsterregissören om sina homosexuella övergrepp: "Gjorde fel". Staffan Hildebrand ångrar sex med 13-åring.0