"Vi har den politik vi valt"

Publicerad 3 april 2012 kl 19.08

Insändare.Det känns avskyvärt att läsa om 91-åringen i Norrköping som skiljs från sin fru på äldreboendet medan invandrare hålls ihop och får service som ska spegla hemländernas kultur. Men det är denna politik som svenskarna har röstat på, skriver insändarskribenten.

Gilla artikeln på Facebook

Så länge en majoritet av svenskarna köper snacket om att det är "rasistiskt" att inte prioritera utlänningar före svenskar i alla möjliga sammanhang, får vi acceptera galenskaperna. Vi får betala med nerdragningar i välfärden som tidigare generationer byggt upp med hårt arbete. Enda sättet att få en ändring till stånd, är att i nästa val sätta landet, välfärden och invandringen överst bland valfrågorna, framför lägre skatt eller högre bidrag som politiker och media väljer att tala om.

Vi bygger om slott och herrgårdar för att ge bostäder åt det nya frälset - invandrare. De ursprungliga ägarna har jagats bort av skatter och höga driftkostnader. Ju mer olika invandrarna är svenskarna, ju större rättigheter och förmåner skall de tilldelas. Den förda politiken har övergått från integration till mångkulturer, till vilka svenskarna skall anpassa sig. Annars kallas de högerextremister. Det är den politiska ambitionen i de flesta riksdagspartier och gammelmedia. Notera att vänsterns existens är folk som har svag ekonomi. Därför vill den ha många med dålig ekonomi och vill fylla på med nya väljare genom invandring av lågutbildade. Svensk medelklass skall stå för notan så en del av den också blir fattig.

I artiklar i rikspressen kan man läsa om behov av att öka resurserna för undervisning, från grundskolan till universiteten. Det är kloka tankar men som i praktiken motarbetas genom intag av tiotusentals invandrare som är lågutbildade eller analfabeter. Dessa skall kommunerna utbilda bl a på invandrarnas hemspråk, som nu är över 100 till antalet. Härtill kommer krav på att myndigheters personal skall kommunicera med de nya invånarna på deras språk.
– Hur lång tid tar det göra en analfabetisk 6-barnsförälder anställbar och vad kostar det?

En stor del av invandringen är från länder som inte är kända för högteknologiska produkter. Lågt utvecklade länder är rekryteringsområde för regeringens arbetskraftsinvandring. Det är som om hitech-företag skulle söka medarbetare på grundskolenivå. Det visar på otrolig naivitet och förljugenhet hos makthavarna och hos stor del av gammelmedia som stöttar dem. De är ju beroende av presstöd och deras vänsterinfluerade journalister biter inte den hand som föder dem. Därför är nya media som Fria Tider ljus i mörkret.

Invandrare som politikerna kallar arbetskraft är hjälpbehövande, många för hela sitt liv och några i flera generationer. Regeringen tar visst ansvar för invandrare de två första åren. Därefter sitter kommunerna med Svarte Petter. Då blir det att dra ner på resurserna även för 90-åringar! I dagarna kan vi se på TV att demensboeenden saknar nattpersonal av ekonomisk skäl. Hur stora nerdragningar behövs för att de flesta väljare skall inse orsakerna?

Kostnaderna för invandringspolitiken gröper djupa hål i det allmännas kassor. Våra gamla som har svårt att tala för sin sak och byggt vårt nu snabbt rasande välstånd, är given grupp för besparingar.
Detta kommer pågå till dess svenskarna får problemen i sin närhet. Folk har blivit skrämda att framstå som rasister om de inte vill ge bort sitt land och den trygghet vi byggt upp. Det är först då problemen kryper inpå skinnet de vågar hävda vad som är självklart - att svenskarna har rätt till sitt land och sina skattepengar och att det inte är främlingsfientligt, bara naturligt. Det är tråkigt både för invandrare och svenskar att åter ta upp skalden Verner von Heidenstams ord i ny tappning:
– Det skam, det är fläck på Sveriges banér, att invandrare prioriteras.

Exemplet från Norrköping är så skrämmande att jag känner medlidande med de tjänstemän som tvingas förklara politikens konsekvenser.

Periskop


Nyheter från förstasidan

Öppet knarkande på bankens huvudkontor

Tros vara kokain – har inte polisanmälts. Hittade "droggömmor" på huvudkontoret i Stockholm.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Ledarbloggens twitterfavoriter

Ekonominyheter

Machetegäng rånar mäklare på Rolexklockor

Nya fallet efter visning i Västerås.. Tidigare blev en mäklare av med en klocka värd 100.000.0 

Senaste huvudledare

Mer från Insändare

"SD är helt värdelösa"

Insändare.. "Man skulle kunna tro att SD är ett parti som driver en kamp för Sverige, men så är det absolut inte."0 

"Vi danskar sörjer den mördade svenske polisen"

Insändare.. "Ni svenska politiker bär ensamma ansvaret."0 

"Miljöpartiet: De farliga"

Insändare.. Vad ska egentligen till för att utesluta MP från maktens köttgrytor?0 

Är ansvar ett konservativt begrepp?

Fler borde bära konsekvenser av sitt agerande.. Vi är mer än bara offer för "omständigheter", "utanförskap" och "utsatthet", enligt skribenten.0 

"Marjasin var ingen fifflare"

Avslöjade stora brister i Palmeutredningen.. Sen började tidningarna jaga Sigvard Marjasin, skriver insändarskribenten.0 

"Det pillande folket i Sverige"

Insändare.. Raija om Tegnell och munskydden.0 

Mer från Opinion

Så mörklägger SCB folkutbytet

Fräcka bluffen.. Ytterst korrupt beteende, skriver Jan Tullberg.0 

Brå-rapporten visar att "integration" aldrig kommer fungera

Skräckutvecklingen – punkt för punkt.. Joakim Andersen läser omstridda utredningen om invandrarbrott.0 Plus

Att anklaga vänstern för rasism är en urdum idé

SD:s kritik mot S föll platt.. Varför detta behov av att anklaga vänstern för rasism? undrar Jan Tullberg.0 

Så förklarar forskarna PK-människors psyken

Joakim Andersen går igenom forskningsläget.. Så formas faktaresistensen och de bisarra idéerna.0 Plus

Bli inte förvånad om Karl Hedin åker dit

Aktivisterna styr Svea hovrätt.. Nu kan vänsternätverken Hilda och Ruben få som de vill.0 

Är liberalerna de verkliga extremisterna?

Kolumn: Joakim Andersen.. "Att ett helt samhälle behärskas av psykopater får konsekvenser."0 Plus

Inflödet fortfarande 100.000 per år. Mellan 2004 och 2027 kommer politikerna att ha importerat 2 miljoner invandrare.0 

USA på smygreträtt från Europa. Samtidigt är Försvarsmakten dimensionerad för att hantera interna oroligheter och inte krig.0 

Så kapade nätjättarna USA:s presidentval

Joakim Andersen om gigantiska kuppen.. ✅"Nyspråk" ✅Manipulerade sökresultat ✅Massblockering av Trump-anhängare0 Plus