SD:s skoningslösa attack mot EU: "Ni förstör hela Europa"

Publicerad 19 januari 2021 kl 15.59

Utrikes. Sverigedemokraternas EU-parlamentariker Charlie Weimers gick till hårt angrepp mot EU:s "huvudlösa massinvandringspolitik" under en debatt i Europaparlamentet. Han kräver att EU ska värna om Europas egen befolkning.

Gilla artikeln på Facebook

Det var under en debatt i EU-parlamentet om den "humanitära situationen" för invandrare vid EU:s yttre gränser som Sverigedemokraternas Charlie Weimers röt till om mångkulturens konsekvenser.

Han informerade bland annat övriga EU-parlamentariker om tortyrvåldtäkten i Solna förra sommaren.

– Mitt i natten knivhotades två svenska pojkar. De torterades nakna och våldtogs med en pinne av två sadistiska invandrare. De blev tillsagda att de skulle dö, sade han och fortsatte:

– Ni samlas här för att diskutera och gråta för de som lider vid gränsen. Men var är er empati för de som faller offer för Europas huvudlösa massinvandringspolitik? Infödda medborgare har blivit våldtagna, misshandlade och torterade. Oskyldiga människor har halshuggits, utsatts för bombdåd och knivhuggits i islams namn.

Enligt Weimers har invandringen till Europa skapat en ny generation av barn i Sverige: "Generation Villebråd", kallar han dem, eftersom de rånas, misshandlas, mördas, våldtas och torteras av invandrare.

– När ni återvänder till era trygga kvarter och hyllar er själva för hur ni lyft den humanitära situationen vid gränsen, vänligen ägna då en tanke åt de som får betala priset för er invandringspolitik. För de här två pojkarna är inte ensamma. De är en del av Sveriges "Generation Villebråd". I sitt försök att rädda alla kommer denna församling inte rädda någon – och ni kommer samtidigt förstöra Europa.


Befolkningsbytet

Nytt rekord i utvandring. Siffror visar: Så flyr vi när tredje världen flyttar in.0 Plus

Fick orgasm av våldtäkten och stannade kvar för två till. "Tänkte att jag förtjänade det" – nu får Tinder-kvinnan 115.000 kr i skadestånd och mannen fängelse.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Biden försöker sätta kommunist på tung finanspost

Tunga protester från delstaterna och republikaner.. Vita huset vill att bankiren Saule Omarova tar över myndigheten OCC.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Tidningen mörkar bestialiska brottet. Låter istället våldtäktsmannen posera som "cool" gangster på stämningsfulla bilder i tidningens reportage.0 

Mer från Utrikes

Gick direkt till omikron. Annars hade nya coronavarianten hetat som Kinas president Xi Jinping.0 

Vaccinkrav på självmordskliniker

Beslutet.. Dödshjälp "innebär fysisk närhet mellan människor".0 

Vetenskap

Studie: Så styr media vår syn på invandring. Forskare jämförde reaktioner på artiklar i Avpixlat och ETC.0 Plus

Forskare: Obehagliga nästest för corona görs i onödan. Smärtfria salivtest fungerar lika bara.0 

Kultur

Vänsterduons insats i "På spåret" hånas. Carina Bergfeldt och Marcus Oscarsson sågas.0 

Kritiken: Notre Dame görs om till "politiskt korrekt Disneyland". "Upptäcksspår" med fokus på Afrika, "modern konst" och ljudeffekter.0