Vänstertidning hänger ut Tuckers familj: "Vill tysta mig"

Publicerad 21 juli 2020 kl 12.07

Utrikes. New York Times planerar att hänga ut Fox News Tucker Carlsons nya bostad. Anledningen är att de vill skada och skrämma honom till tystnad, hävdar programledaren.

Gilla artikeln på Facebook

Det är New York Times som börjat kartlägga Tucker Carlsons familj.

– Det finns ingen som helst journalistisk anledning till det. Vi har inte gjort något fel och vi betalar vår skatt, säger han i Fox.

I stället är syftet att tysta honom, hävdar den kände högerprogramledaren.

– Förklaringen är uppenbar. De vill skada oss, skada min fru och mina barn så att jag håller käften och sluta säga emot dem.

– De tror på våld. Det vet vi. För två år sedan publicerade en vänsterjournalist vår hemadress i Washington, vilket ledde till att skrikande AFA-galningar attackerade vårt hem när jag var på jobbet. De vandaliserade vårt hem och hotade min fru. 

Enligt Tucker gömde sig hans fru i garderoben samtidigt som hon ringde polisen.

Efter några veckor återvände vänsterextremisterna och under ett års tid skickade de mordhot till familjen. Det hela ledde till att Tucker och hans familj tvingades flytta. Men nu har alltså New York Times följt efter familjen till den nya bostaden. Tidningen håller på att skriva en artikel om detta, säger Tucker, och har bland annat tagit bilder på huset.

Enligt Fox-programledaren planerar New York Times att publicera artikeln denna vecka. Han ringde upp tidningen, men de struntade i hans invändningar.

– De vet precis vad som kommer hända med min familj när de publicerar artikeln, säger han. De vill stänga ner mig och bryr sig inte om mina barn skadas. Deras syfte är ju att skada och terrorisera oss, och att kontrollera våra åsikter.


Forskarna om plötsliga ombytet. Omvälvande händelse runt 1000 f.Kr. förklarar religiösa tabut.0 Plus

Ny studie om mirakeldieten. Överviktiga medelålders kvinnor fick äta obegränsat – rasade i vikt.0 Plus

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0