Asylkaoset
"Europa måste göra det svårare för afrikaner att nå kontinenten", konstaterar Bill Gates.

Bill Gates till EU: Stoppa massinvandringen – innan det är för sent

Publicerad 5 juli 2017 kl 07.23

Utrikes. Microsoft-grundaren Bill Gates varnar nu för att Europa kommer att översvämmas av afrikaner om politikerna inte agerar nu och gör det svårare för de illegala invandrarna att ta sig över Medelhavet. Det rapporterar Breitbart London.

Gilla artikeln på Facebook

Det är i en intervju med tyska Welt som den amerikanske miljardären och filantropen Gates kommer med sin digra varning till Europas ledare.

Just nu anländer tiotusentals illegala afrikaner till Italien varje vecka. De åker från Libyen och skjutsas sedan till Europa av fartyg som tillhör olika typer av så kallade icke statliga organisationer sponsrade av rika kulturmarxister som George Soros.

Enligt Bill Gates kan situationen, med tanke på befolknings­ex­plo­sionen i Afrika, leda till att "enormt tryck" sätts på Europa om inflödet av invandrare inte stoppas snarast.

– Europa måste göra det svårare för afrikaner att nå kontinenten via de nuvarande rutterna, säger Microsoft-grundaren till Welt.

Gates problematiserar också "den tyska inställningen till flyktingar" som går ut på att araber och afrikaner och andra ska flytta till Europa och leva där istället för i sina hemländer i tredje världen.

– Å ena sidan vill man visa generositet och ta in flyktingar, men ju mer generös man är desto mer sprids ryktet – vilket i sin tur motiverar fler människor att lämna Afrika.

– Tyskland har ingen möjlighet att ta in det stora, massiva antalet människor som vill komma till Europa, konstaterar Bill Gates i intervjun.

Läs också:
Dalai lama: Araberna måste skickas hem till arabvärlden

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0 

Vetenskap

"Bytte kön" på fiskar med hjälp av soja. Japanska forskarnas lyckade experiment.0 

Ryssar råkade välta rymdstationen. Tappade radiokontakt med jorden efter häftig gir.0 

Kultur

Nya anti-transboken för barn: "Elefanter är inte fåglar". 22-årig högerprofil bakom barnboken.0