FN:s migrationsavtal

Farage: FN-avtalet går ut på att förbjuda all kritik mot invandring

Publicerad 4 december 2018 kl 19.22

Utrikes. FN:s migrationsavtal kan användas för att förbjuda all kritik mot invandring från tredje världen. Den säger den förre Ukip-ledaren Nigel Farage i en intervju med Fox News.
– De vill göra det kriminellt att kritisera massinvandringen, säger Farage.

Gilla artikeln på Facebook

Fox News programledare Laura Ingraham tar i sitt program upp att den nederländske EU-parla­menta­rikern Marcel de Graaffs kom­mentarer om FN:s migra­tion­savtal.

Enligt de Graaff kan avtalet leda till att invandring­skritik blir olagligt och att invandrings­kritiska medier stängs ner.

Nigal Farage konstaterar i intervjun med Fox att FN försöker göra migration till en "mänsklig rättighet".

– Man vill också göra illegal invandring laglig genom att definiera alla som vill flytta mellan länder som "flyktingar". I grund och botten handlar det om att göra oss alla till globala medborgare, säger Farage.

– Många regeringar kommer att underteckna avtalet utan att ha tillfrågat sina medborgare, fortsätter han.

Den före detta Ukip-ledaren är dock överens om att det mest oroande med avtalet är passagen som går ut på att invandringskritiska medier inte ska kunna få understöd.

– Det står tydligt att det rör sig om medier som "intoleranta", "främlingsfientliga" eller "rasistiska" i sin kritik mot massinvandringen, konstaterar han.

När man börjar använda den typen av karakteriseringar är nästa steg att människor kan definieras som skyldiga till "hatbrott", enligt Farage.

– Det här avtalet är ett försök från FN:s sida att göra all kritik av massinvandring till något som bör betraktas som kriminellt, säger Nigel Farage.


Familjen som flydde Sverige

Sverige tvångsplacerade henne hos arabisk bidragsfamilj. Då "kidnappade" pappan sina egna döttrar och flydde landet – nu talar hon ut i utländsk media.0 Plus

Befolkningsbytet

Nytt rekord i utvandring. Siffror visar: Så flyr vi när tredje världen flyttar in.0 Plus

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Staffanstorp, Jönköping, Strömstad, Vänersborg. Klicka för att se de klankriminella i din hemstad – data från polisens hemliga rapport.0 Plus

Vetenskap

8.400 år gammal hund hittad i Sölvesborg. Tros ha begravts med gravgåvor.0 

Kultur

Raskrav införs för att få Oscar för bästa film. Nya "mångfaldskriterier" måste uppfyllas.0