Hanif Bali avstängd från ny app

Publicerad 1 mars 2021 kl 12.10

Media. Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) har blivit avstängd från den mediehajpade sociala appen Clubhouse efter att ha diskuterat problem i förorterna, rapporterar Expressen.

Gilla artikeln på Facebook

Clubhouse erbjuder utvalda användare att skapa samtalsrum. Den nya appen har lyckats få stor uppmärksamhet i media genom att dela ut inbjudningar till journalister och liknande, som genom att få tillgång till tjänsten får möjlighet att känna att de tillhör en utvald och exklusiv skara.

Men för M-politikern Hanif Bali tog Clubhouse-sagan snabbt slut. Efter att ha deltagit i en "livlig" diskussion med ett 30-tal personer blev han nämligen blockerad från att använda appen mer.

– Det var en stor diskussion om olika problem i förorter. Några frågade om enskilda uttalanden jag gjort, andra tyckte att min närvaro gjorde rummet otryggt, säger Hanif Bali till Expressen.

Något senare fick han veta att hans konto var "avstängt i väntan på utredning".


Forskarna: Så stor är egentligen intelligensklyftan. Närmare 10.000 deltagare detaljstuderades och fick både gener och IQ testade.0 Plus

Nya Sverigebilden

Här talar invandraren ut om sitt hat mot svenskar. "Ni är äckliga pedofiler" och "ni kommer aldrig lyckas kasta ut oss", säger han bland annat.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Bostadsmarknaden hetare än någonsin

Övertaget för säljarna är nu rekordstort.. Situationen ännu mer urspårad än under tidigare rekordåret 2017.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0