Julia Caesar: Vi måste börja tänka själva

Publicerad 12 juli 2016 kl 17.41

Inrikes. Har svenskarna blivit så beroende av sin statsmakt att vi har överlämnat såväl vårt eget tänkande som vår moraliska bedömningsförmåga åt staten? Det frågar sig Julia Caesar, som är sommarpratare i Ingrid och Conrads podd.

Dela artikeln

© UR

Genom sin propaganda vill staten lägga sig i det mesta, menar Julia Caesar. Här en bild ur statliga UR:s film "Sex på kartan", som riktar sig till 14-åriga skolbarn.

Enligt Julia Caesar fanns det en tid i Sverige då man istället för att vända sig till staten i alla lägen hade respekt för äldre människor och deras omdöme.

– Ålder gav auktoritet. Som ung sade man inte emot en äldre människa, säger Julia Caesar om hur det gick till under hennes egen barndom.

Idag känner många svenskar en bitterhet mot samhällets eliter, inte minst den mediala och politiska eliten. Många upplever att de vänster­teorier och etablerade sanningar som eliterna har pråglat på dem har visat sig vara felaktiga, inte minst på senare år.

– Vad ska vi göra nu när hjältarna sviker? När visionerna rasar och de som skulle visa vägen har tappat kompassen? Vad ska vi göra när alla smarta teorier har kommit på skam? säger Julia Caesar och fortsätter med att citera Kjell Höglund:

– Måste jag själv räkna ut vad jag tycker? Jävlar anamma, måste jag tänka själv?

Svaret är enligt Julia Caesar tveklöst ja. Svenskar måste börja tänka själva, även om folkgruppen ifråga kan finna det besvärligt till en början.

– Många svenskar är invaggade i en trygghetsnarkomani efter nästan ett halvsekel med socialdemokratiskt styre under 1900-talet. Staden har blivit Gud. Eller en kombination av moder och Gud, som sluter oss alla i sin omhändertagande famn.

– Staten tänker åt oss, och på oss. Åtminstone vill vi gärna tro det.

Men enligt Julia Caesar har staten svikit det svenska samhällskontraktet. Istället för att erbjuda något tillbaka för alla skatter och pålagor ges pengarna numera till andra, främmande folkslag från tredje världen. Fortfarande anser sig staten dock ha långtgående befogenheter att reglera och reformera det som utomlands betraktas som rent privata angelägenheter.

– Som till exempel vem som är hemma med barnen de första åren i livet. Staten har tagit sig rätten att lagstifta bort den symbios som barnen behöver ha under sitt första år med en person, oftast modern.

– Barns behov har gjorts till en fråga om jämlikhet mellan vuxna kvinnor och män.

Även statens intentioner att lägga sig i medborgarnas sexualliv sågas av Julia Caesar, som tar statliga Utbildningsradions film "Sex på kartan" som exempel. Filmen är avsedd för 14-åriga skolbarn och visar hur yngligen Abdulrahman rutinerat utövar oralsex och penetrerar en ljushyad flicka.

– Det är uppenbart att toleransen och den sexuella generositeten är enkelriktad: Det är svenska flickor som ska låta sig penetreras av Ahmed, Muhammed och Abdulrahman, konstaterar Julia Caesar.

Enligt Julia Caesar finns det bara ett sätt att komma till rätta med det svenska etablissemangets propaganda och indoktrinering, och det är att tänka själv och säga ifrån.

– Blir vi tillräckligt många kommer makthavarna att tvingas lyssna på sin befolkning, säger Julia Caesar.


Träder fram – med en vädjan till sina landsmän. Varningen: De antivita idéerna och rasistanklagelserna kan slå tillbaka.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Guldet på högsta kursen någonsin

Fortsatt rally för den gula metallen.. Slog nytt all time high i både dollar och kronor på torsdagen.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.