Personerna på bilden kan vara någon eller några av gärningsmännen., enligt polisen.

Jagas för mycket brutal gängmisshandel vid förskola

Publicerad 13 september 2020 kl 16.50

Efterlyst. Sent på kvällen den 1 september blev en man knivskadad av flera för honom okända gärningsmän i Alby. Polisen vädjar nu om hjälp från allmänheten för att hitta gärningsmännen.

Gilla artikeln på Facebook

En man blev vid 23-tiden måndagen den 1 september utsatt för en synnerligen grov misshandel av 6-7 okända gärningsmän. Misshandeln skedde på en gångväg bakom Alby centrum i närheten av en förskola och Lagman Lekares väg.

Offret fick motta ett flertal sparkar mot huvudet samt fyra knivhugg i skinkan. Åtminstone en av gärningspersonerna ska ha haft cykel. Åldern på gärningsmännen uppskattas vara mellan 15-19 år, alla mörkklädda. Gärningsmännen ska ha lämnat platsen springandes/cyklandes i okänd riktning.

Efter misshandeln tog sig brottsoffret från platsen och mötte upp polisen på Lagman Lekares väg 32. Offret uppger att våldet varit oprovocerat och att gärningspersonerna är för honom helt okända.

Polisen önskar nu hjälp av allmänheten för att komma framåt med utredningen. Den som har gjort iakttagelser mellan klockan 22.45 och 23.15 vid brottsplatsen, kring området där brottsoffret mötte upp polisen eller har information om händelsen i övrigt uppmanas höra av sig till polisen på 11414, besöka närmaste polisstation eller genom polisens tipsformulär.


Bok: Så klarar du livhanken i mångkultur. Mer magkänsla och mindre politisk korrekthet är experternas råd.0 Plus

Asylkaoset

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.